"Není to lehké, ale věříme, že krizi překonáme," řekla Blesku Erbová. O rozvodu zatím neuvažuje. "Raději jezdím za rodinou do Mostu, utíkám z našeho domu v Černošicích. Pokaždé, když začne dusno, balím děti a mizím. Není dobré být v tu chvíli v jednom domě. Tak Tomáš čistí hlavu na rybách a já utíkám pryč. A to je teď, přiznávám, hodně často, nějak nemůžeme najít společnou řeč," vysvětluje Vlaďka.

Modelka se snaží věnovat veškerý čas svým dětem. Zatímco Viktorka (8) se vybíjí na krasobruslení, dvouletý Markus zkouší, kolik toho jeho rodiče vydrží. "Je to strašný sígr. Když si postaví hlavu, nehne s ním výprask, nadávky, sliby, prostě nic. Je to taková osobnost, že vždy vše udělá po svém. Abychom se z něj oba nezbláznili a vzájemně nezabili, dali jsme ho do školky. A tam je překvapivě poslušný," svěřila se Blesku Vlaďka, která hodně často jezdí s dětmi na hřiště v Hostivici u Prahy, které spolu s obchodem provozuje její kamarádka.

"Dneska jsem vybírala ještě novou autosedačku pro Markuse. A samozřejmě se ukázal jako malej Řepka, nutně chtěl tu, která vypadala jako fotbalový míč," dodala se smíchem Erbová.