Neuběhl ani měsíc od posledního soudu, kde se mělo projednávat odvolání Deany Jakubiskové proti podmíněnému trestu za usmrcení chodce z nedbalosti, a Jakubisková už se opět vyhýbá trestu. Minule poslala omluvenku s tím, že má akutní zápal plic, dnes se u soudu opět neukázala. I tentokrát se omluvila kvůli nemoci.

Pozůstalá rodina po chodci však Jakubiskové už nevěří. „Tohle je nehoráznost. Jakubisková může být vůbec ráda, že vyvázla jen s podmínkou a ona se ještě odvolává a pak ani nepřijde,“ rozčilovala se na chodbách soudu vdova.

Video
Video se připravuje ...

jakubisková soud Kateřina Kotalová, Petr Soukup

Dcera zesnulého chodce Kateřina Schwarzová přiznala, že ji Jakubisková zklamala. "Tentokrát jsem doufala, že příjde. Zklamala mě," řekla Blesk.cz Schwarzová. Jejich právní zástupkyně prý od herečky ani nic jiného nečekala.

Herečka stále tvrdí, že za smrt chodce není vinná a proti trestu 30 měsíců s podmínkou na čtyři roky, který dostala, se v září loňského roku odvolala. Od té doby se soud s Jakubiskovou neustále odročuje. I dnes bylo líčení odročeno na neurčito.