V úterý musela Deana Jakubisková k soudu, kde se projednávala nehoda z roku 2011, kdy srazila autem chodce na přechodu a usmrtila ho. V případě prokázání viny jí hrozilo šest let vězení.

Jakubisková věděla, že ač se cítí nevinná, musí prokázat svou lítost. Proto k soudu přišla skoro jak trhan. Bledou a vrásčitou tvář nezakryla make-upem, alespoň tak působila více zdrceně. Ani hřeben to ráno nejspíš nepoužila a před šatní skříní také nestrávila mnoho času.

Do vězení nakonec nepůjde. Od soudu si odnesla podmínku a téměř milionové odškodnění. To jí nejspíš dodalo zase sílu a energii. Ve středu totiž s manželem Jurajem Jakubiskem vyrazila na premiéru filmu Colette, na kterou se pořádně vyparádila.

Vlasy měla opět učesané a nakulmované a po ztrhané tváři nebyly ani stopy. Jakubisková se tentokrát vybavila make-upem a silně nalíčenými očima. Také s výběrem oblečení si dala záležet. Oblékla si společenskou dlouhou sukni a k tomu sáčko. Jakubisková je zkrátka žena dvou tváří. Podle situací se mění jako chameleon...

Ostatně podobnou proměnu jsme u soudu viděli také u Dary Rolins, která k soudu, jenž řešil zrovna tak její nehodu, při níž zemřel motocyklista, přišla s minimálním make-upem, aby vypadala co nejzdrceněji.

Fotogalerie
5 fotografií