1) Patří mezi Zlatou mládež, která rozhazuje bankovky ve Špindlu

Už několik sezón se koncem roku snaží parta českých zbohatlíků udělat ze Špindlerova Mlýna Aspen, kde hollywoodské celebrity paří a rozhazují dolary jako diví. Do Špindlu se sjíždí modelky, moderátoři,  lobbisti ale i politici. A Simona Dvořáková je jednou z nich. Jakožto modelka a přítelkyně mladého Topolánka má mezi smetánku dveře otevřené.

Dvořáková se ve Špindlu rozdováděla i koncem loňského roku. Kopala do sebe panáky, předváděla líbačky s mladým Topolánkem, obnažovala se a dokonce divoce tančila i na baru. Její chování zcela jistě neuniklo některým porotcům. Už tehdy jim muselo být jasné, že takhle by se budoucí Česká Miss chovat rozhodně neměla.

Že ji k neúspěchu pomohly i její skandály si myslí i Česká Miss 2008 Eliška Bučková. „Její prohru jsme rozebírali u skleničky. Byla z toho zklamaná, byli jsme zklamaní všichni, ale myslím si, že to ukazuje tu typickou českou vlastnost, že lidé nepřejí krásným úspěšným ženám. Projevila se hodně závist, protože jinak si to nedokážu vysvětlit, že nezískala ani jeden titul. Asi jí ani nepomohlo, co se o ní psalo,“ řekla Blesk.cz Bučková.

2) Chodí se synem expremiéra, který má image spratka

Jen co syn Mirka Topolánka dovršil dospělosti, opustil ochranné křídlo, které nad ním expremiér držel. Ihned vyrazil řádit do Špindlu, kde to rozjel ve velkém. Ve vyhlášeném baru chlastal od odpoledne, balil krásné modelky a parkoval, kde se mu zlíbilo. Svým přidrzlým a namyšleným chováním si vysloužil pověst rozmazleného spratka. Copak by si asi okolí pomyslilo o Dvořákové coby České Miss, když by ji na akcích doprovázel takový výrostek?

3) Zradila ji vada řeči. Dvořáková si šlape na jazyk

Ne, že by to byl jeden z hlavních důvodů, proč Simona Dvořáková nezískala korunku krásy, ale určitě její lehká vada řeči k lecčemu přispěla. Úřadující Česká Miss musí reprezentovat svou zemi v tom nejlepším světle a pravidla ve světě jsou přísná. K tomu ji nepomáhá ani samotný mluvený projev, ve kterém Simona používá nespisovné a někdy i slangové výrazy.

4) Oproti ostatním finalistkám totálně vyhořela v tanci

Jako jedna z mála finalistek se Simona Dvořáková ukázala jako taneční dřevo. „Já miluji sport, ale jde mi to spíš na lyžích. Tancování mi ale vůbec nejde, to není moje parketa,“ řekla Blesk.cz Topolánkova holka. Porotci tedy nejspíš přihlédli i k tomu, že Česká Miss by se měla na pohybovat ladně jako laňka. A to Simona neumí.

5) Špatná volba šatů

Deset nejkrásnějších dívek, které v sobotu bojovaly o korunku krásy, do výběru šatů, ve kterých se předvedly ve finále, mluvit moc nemohly. Přidělili jim takové, které jim nejvíc padly a vyzdvihly jejich krásu. „S těmi šaty nejsem úplně spokojená, necítím se v nich ve své kůži,“ zoufala si ještě před samotným finálem. A jelikož se Simona v průhledných šatech necítila jako princezna, mohlo ji to srazit sebevědomí a pomoct k tomu, že se nedokázala před porotou předvést v tom nejlepším světle.