Přestože šlo uzdravování Petra Novotného rychle kupředu a po několika týdnech byl bavič z nejhoršího venku, není ještě po říjnovém kolapsu na ruzyňském letišti zcela v pořádku.

Hledání slov

„Působí zdravě, směje se a vypráví jako dřív, ale najednou do věty zamíchá výrazy, které s tématem nijak nesouvisí,“ vylíčil situaci člověk z televizního štábu.

„Občas hledám slova,“ přiznal sám Novotný. Pro moderátora je to ale problém. Kouzlo této práce tkví právě v tom, že dotyčný dokáže rychle a pohotově reagovat. Na to byl právě Novotný kadet. Teď to ale nejde.

Zaskočí Mladý

„Do Petrova uzdravení převzal jeho úlohu Josef Mladý. Je to velice vtipný chlapík. Zrovna dneska točíme dva díly najednou,“ prozradil režisér Jiří Adamec.  Novotný tak sice už převzal do vlastních rukou otěže své firmy, ale na návrat na televizní obrazovky si bude muset ještě počkat.

Zázrak, že táta vůbec žije!

Co tomu říká Petrův syn Pavel Novotný? „Je zázrak, že to táta vůbec přežil. Jsem moc rád,“ řekl Blesku. Je otázka, jak táta Petr zvládne dohrát roli bohatého mecenáše ve filmu Tomáše Magnuska Modelky s. r. o., kde chybí dotočit už jen pár posledních obrazů a komedie bude hotová.