Podle organizátorů byl Lambert původně myšlenkou, že se půlnočního překvapení zúčastní, nadšený. Na poslední chvíli si ale vše rozmyslel. Po náročném dni, kdy měl za sebou tiskovou konferenci, natáčení pořadu Na plovárně s Markem Ebenem a především náročné poskakování po parketu s Janou Doleželovou, se cítil velice unavený. A protože dnes ráno odlétal z Vídně domů, opustil Mahenovo divadlo už před půlnocí.

Fanoušci, ale i ostatní účinkující se tak museli na scéně se obejít bez legendárního Tarzana.

Video
Video se připravuje ...

Takhle tančí Highlander: Před kamerou mu to jde líp! Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Jaro a cigárko

Po celý večer dělala hěvzdnému Highlanderovi společnost modelka Jana Doleželová (32), se kterou předvedl zahajovací "rádobytanec", a producent a jeho tlumočník Jaro Slávik s manželkou. Z místa, kde seděl, se téměř nehnul. Byl to totiž jediný prostor vyhrazený pro kuřáky, a tak si Christopher mohl s klidem odpalovat jednu za druhou.

Mezitím hosty brněnského Plesu bavila moderátorka Gabriela Partyšová (35), která si zahrála na královnu Alžbětu. Ta s moderátorkou Martou Dřímal Ondráčkovou sehrála dobovou scénku, kdy Alžběta nechala useknout Marii Stuartovně hlavu. K tomu je pěvecky doprovázela operní star Andrea Kalivodová. Do dobových šatů se převlékla i cvičitelka Hanka Kynychová.

V převleku Krále Leara také exceloval herec Jan Tříska (77), který začátkem večera zarecitoval úryvek ze stejnojmenné hry Williama Shakespeara.