Lambert se potkal s Doleželovou jen pár minut před jejich společným tancem, který byl zároveň tím úplně prvním. Své předtančení neměli šanci si dopředu nazkoušet, a to byla od pořadatelů velká chyba! No, a od nich samotných zase velká odvaha.

Lambert se bál, že Janě podupe její střevíce, a tak si po celou dobu poskakování, které walz připomínalo jen vzdáleně, koukal na nohy. Doleželová musela být zase v rozpacích, že je o půl hlavy vyšší než její partner a že praxe ze StarDance k tomu, aby nemotorného Tarzana po parketu úspěšně vedla, nestačí.

Tříska v džínách

O další trapas se postaral herec Jan Tříska, který do Brna přiletěl až z daleké Ameriky, kde žije. Představitel Igora Hnízda z Obecné školy neměnil své zvyky ani v den plesu a jen pár hodin před jeho zahájením si šel zaběhat.

Tříska na Plese šokoval, když se v Opeře objevil v ležérních džínách a obyčejné košili. „Převléknu se až tady,“ prozradil Blesk.cz přísným hlasem. Stejným jako kdysi mluvil Igor Hnízdo.

Tříska se později skutečně převlékl, ovšem zapomeňte na elegantní smoking. Herec se převtělil do Krále Leara a zarecitoval kousek stejnojmenné hry Williama Shakespeara. Od publika sklidil bouřlivý potlesk plný uznání.

Neoblečená Kynychová

Medaili za odvahu by si letos zasloužila cvičitelka Hana Kynychová, která se předvedla v jednoznačně nejodvážnějším outfitu. Horní část jejích šatů byla naprosto průhledná, tudíž dekolt zcela odhaloval Hančiny bradavky. „Dvorce můžou být vidět,“ šokovala Kynychová. Svými silikony se zkrátka ráda chlubí.

A druhou medaili za odvahu by si zasloužila dcera ředitele TV Barrandov Vladimíra Železného. Ujala se role gardé svého otce a teprve ve svých šesti letech absolvovala svou plesovou premiéru. Stala se tak vůbec nejmladší tanečnicí letošního Plesu v Opeře Brno.

Video
Video se připravuje ...

Takhle tančí Highlander: Před kamerou mu to jde líp! Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Ples v Opeře Brno jsme pro vás sledovali ONLINE. Najdete ho zde: