Včerejší krvavá bitka se opět zapsala nesmazatelným písmem do českého showbyznysu. Celý národ již od léta sleduje, jak se to vyvíjí mezi trojlístkem Bartošová-Rychtář-Macura. Tato trojice je spolu totiž neoddělitelně spjata, i když někdo mohl nabýt dojmu, že po nečekané veselce Ivety s Pepou se Macura stáhne. Ticho po pěšině totiž skončilo v krvavý masakr Rychtářovou rukou. My jsme pro vás sestavili časový harmonogram celého večera.

15:26 – Zdeněk Macura vyjíždí ze svého domu v Líbeznici ve svém autě Daewoo Nubira. Čeká ho cesta dlouhá přibližně 183 km a on nechce dorazit pozdě. Na Ivetu se moc těší. Neviděl ji asi pět měsíců.

16:50 – Přibližně po 122 km, nedaleko Pardubic, začínají první komplikace, které mu chtějí setkání s Ivetou znemožnit. Jeho 15 let staré auto vypovídá službu. „Zadřel se motor,“ prozradil Blesk.cz Macura. Ale ani zničené auto ho nezastaví, aby na koncert přijel. Proto si volá taxíka a po nečekané přestávce pokračuje dál do Svitav.  Svoje Daewoo nechává odstavené u krajnice s trojúhelníkem daným v předepsané vzdálenosti za autem.

Macura musel nechat auto u kraje silnice a dojet do Pardubic taxíkem.
Autor: Marek Pátek Pavel Machan

18:30-19:00 – Fanoušci Ivety Bartošové přicházejí do kulturního domu Fabrika, kde zpěvačka vystupuje. Přestože jeden lístek stál 250 Kč, pořadatelé hlásí vyprodáno, tzn. do sálu mělo dorazit na čtyři stovky diváků.

Lidé koncert vyprodali do posledního místa.
Autor: Pavel Machan, Zbyněk Pecák

19:00 – Zdeněk Macura se zastavuje v supermarketu pro kytici, kterou chce předat Ivetě. „Kytku jsem koupil, aby bylo jasné, že mám dobré úmysly. Květina symbolizuje kladné úmysly, je to vyjádření přátelského postoje. Ostatně na koncerty se květiny běžně nosí, nevidím v tom nic divného,“ svěřil se Macura dnes Blesk.cz.

19:15 – Začíná koncert Ivety Bartošové, který má začít její velký návrat. Zpěvačka se prvně objevuje na jevišti ve světlém oblečení a začíná zpívat píseň Léto, léto. Fanoušci ji vítají nadšeným tleskáním a povzbudivým pískáním, které ji mají případně dodat odvahu. Bartošová ale dokázala, že se na koncert opravdu svědomitě připravila a její první tóny jsou čisté.

Video
Video se připravuje ...

Úryvek Ivetiny úvodní písně na koncertu ve Svitavách. Od čtenáře

19:25 – Zdeněk Macura vystupuje z taxíku, za který zaplatil 1 500 Kč, což znamená, že po nákupu růží pro Ivetu mu již nezbývají žádné jiné peníze. Přesto natěšeně vchází do kulturního domu Fabrika.

19:27 – Macura si uložil své věci do šatny a zamířil do koncertního sálu.

19:30 -   Ivetin obdivovatel a ochranitel se ale do sálu nedostal. U dveří narazil na Josefa Rychtáře a jeho syna. Ti mu odepřeli vstup do sálu, přestože měl zakoupenou vstupenku. Po slovní roztržce, kdy létala slova jako hovado a dobytek, došlo na pěsti. „ Zastánce ženských práv překvapivě jako první vystartoval po Josefu Rychtářovi a udeřil ho pěstí do spánku. To rozpoutalo naprosté peklo, ve kterém létaly pěsti, facky a další urážky. Macura skončil s krvavým nosem.

Video
Video se připravuje ...

Drsná rvačka Macury s Rychtářem o vdanou Bartošovou! Jan Jedlička

19:45 – Do kulturního domu Fabrika přijela Policie ČR a odvezla Zdeňka Macuru na policejní služebnu. Tam měl podat vysvětlení celé situace. Josefa Rychtáře a jeho syna překvapivě nechala být. Zdeněk Macura využil situace a podle jeho slov podal na Josefa Rychtáře i jeho syna trestní oznámení.

Macuru odvezla policie.
Autor: Pavel Machan, Zbyněk Pecák

19:50 – Ivetin koncert měl přestávku a zpěvačka se odebrala do zákulisí, aby se převlékla do modrých šatů, které si nechala na sobě i po skončení koncertu. V tu chvíli se prvně dozvěděla, že se něco děje. Přesnější informace ale nedostala, a tak se vrátila na pódium a dozpívala hodinu a půl dlouhý koncert.   

20:10 – Začala druhá půlka Ivetina koncertu. Přestože Iveta tušila nepříjemnosti, zachovala se jako profesionálka a bez žádného náznaku dozpívala celý koncert.

Ivetě to neuvěřitelně slušelo.
Autor: Pavel Machan, Zbyněk Pecák

20:30 – Koncert Bartošové končí. Zpěvačka zářila štěstím a diváci si žádali přídavek. Tomuto požadavku Iveta vyhověla a zazpívala další kousky ze svého repertoáru.

20:40 – Bartošová dostala kytici rudých růží a koncert tím definitivně skončil. Ani jeden zatím netušili, že další „koncert“ teprve přijde.

Iveta s Josefem Rychtářem jsou šťastní. Manželské štěstí jim ale kazí Zdeněk Macura. Zastaví ho někdo?
Autor: Marek Pátek Pavel Machan
Iveta dostala nádhernou kytici růží.
Autor: Marek Pátek Pavel Machan

21:00 – Přítomní novináři se dočkali a Bartošová po velice vydařeném koncertu poskytla rozhovory. Fanoušci mezitím na svoji oblíbenou zpěvačku čekali u šatny, aby ulovili její podpis.

21:10 – Fanoušci se konečně dočkali. Bartošová zasedla za stůl a začala rozdávat podpisy a fotit se se svými obdivovateli. Klid ale dlouho nevydržel…

Zdeněk Macura se vrátil na místo činu po skončení koncertu.
Autor: Marek Pátek Pavel Machan

21:23 – Na scénu se opět vrátil Zdeněk Macura s krvavým šrámem na krku. Nenapravitelný milovník Ivety se dostavil na místo činu. "Ivetko, mám pro tebe kytičku,“ volal Macura na Bartošovou v domnění, že se k ní tak snáz dostane.  To byl ale na omylu. Opět zasáhl Ivetin manžel Pepa a strhla se bitka vol. 2.

Po koncertě následovala druhá rvačka.
Autor: Marek Pátek Pavel Machan

21:25 – Bartošová si ale nastalého povyku nevšímala a dál podepisovala své fanouškovské kartičky a rozdávala úsměvy na obě strany.

Iveta si rvačky nevšímala a podepisovala se fanouškům.
Autor: Marek Pátek Pavel Machan

21:35 – Bitka mezi Josefem Rychtářem a Zdeňkem Macurou pokračuje. Kohout Rychtář se nechal vytočit do ruda a chytl Zdeňka Macuru pod krkem. Jeho syn se ho snažil uklidnit, ale roztrhl mu přitom košili. Macura nakonec skončil úplně bez košile. Lidé čekající na Ivetu jen nevěřícně, občas ale i pobaveně, koukají, co se to tam děje. Celá pěstní výměna trvala necelou hodinu.

Video
Video se připravuje ...

Macura se pral dvakrát! Podruhé z něj servali košili! Jan Jedlička, David Turek

22:20 – Bartošová rozdala podpisy všem zájemcům a čekala na svého manžela, aby mohli odjet domů. Strach o Josefa Rychtáře ji donutil vložit se do celého sporu a říct Zdeňkovi Macurovi, co si o něm myslí. „Můžete mě, pane Macura, nechat na pokoji? A mého manžela? Buďte tak laskav? Ano? Já vás varuji,“ řekla Iveta roztřeseně. „Vypadněte a nechte nás na pokoji. Sbohem,“ dodala.  Ihned poté odešla i s Rychtářem do šatny se připravit na odjezd domů.

Video
Video se připravuje ...

Do rvačky zasáhla i Iveta! Co řvala na Macuru? Jan Jedlička, David Turek

22:28 – Zdeněk Macura již podruhé ten samý večer odjel s Policií ČR na služebnu.

23:20 – Rozrušená Iveta nasedá do auta i s manželem Josefem Rychtářem a odjíždí směrem do Uhříněvse, kde společně žijí. Tým Blesku doprovází kvůli zpěvaččině osobní ochraně Ivetu na cestě domů.  

23:21 – Na scéně se opět objevuje Zdeněk Macura, který opětovně hledá Ivetu. S tou se ale minul, a tak mu nezbylo nic jiného než vymyslet, jak se dostat zpět do Líbeznice. Auto, které se mu porouchalo cestou na koncert, měl totiž odstavené u silnice.

Zdeněk Macura přijel pár sekund poté, co Iveta Bartošová odjela.
Autor: Marek Pátek Pavel Machan

00:20 – Bartošová zastavila u jedné z benzinek a poskytla redaktorovi Blesku exkluzivní rozhovor.

A co Iveta prozradila v tomto rozhovoru? To se dozvíte již v zítřejším tištěném Blesku!