Iveta Bartošová (47) mohla být štěstím bez sebe. Koncert, který pořádá ve Svitavách, totiž její fanoušci naprosto vyprodali! Zpěvačka již předem avizovala, že celý koncert odzpívá naživo, a tak se možná přišli podívat i ti, kteří byli zvědaví, zda to Iveta opravdu zvládne. Koncert ale skončil naprostým skandálem!

Fanoušci doufali, že Iveta dorazí v perfektní formě. "Ona se určitě připravila. Ví, že se na ní těšíme, takže nás nebude chtít zklamat a nenechá nás tu čekat zbytečně," řekla jedna z fanynek těsně před zahájením koncertu. 

Ani Josef Rychtář (55) nešetřil optimismem. "Já z toho koncertu mám pocit úžasný, protože ta Iveta je zpátky. Je tam, kde jsem ji chtěl vidět já i všichni fanouškové a věřím, že jich ještě spoustu překvapí," řekl Ivetin Pepa těsně předtím, než jeho manželka vstoupila na pódium.

(Ne)Očekávaný fanoušek

Ještě ale netušil, co všechno se semele! Na koncert totiž dorazil i Ivetin ochránce Zdeněk Macura (39) s kyticí, ale pořadatelé ho nechtěli pustit do sálu. Do toho se vložil i Josef Rychtář a bránil vchod vlastním tělem.

To se ale Zdeňku Macurovi nelíbilo a první zaútočil na Josefa Rychtáře, když ho udeřil pěstí do spánku. Ten si to nenechal líbit a ránu mu vrátil. Tyto dva kohouty nakonec roztrhli až policisté a odvezli útočníka Macuru pryč. 

"Přijel jsem na koncert. Provokovat jsem rozhodně nechtěl," řekl exkluzivně Blesk.cz Macura při nastupování do policejního auta. Neváhal a šel okamžitě na Josefa Rychtáře i jeho syna podat trestní oznámení.

Koncert Ivety

Iveta mezitím zpívala z plných plic pro diváky v sále, kteří ji přivítali nadšenými ovacemi a povzbudivým pískáním. Bartošová jako úvodní píseň odzpívala své legendární Léto, léto mý, jakoby se s ním chtěla v zasněžených Svitavách rozloučit.

Video
Video se připravuje ...

Koncert Bartošové: Macura se přijel porvat s Rychtářem Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Koncert Ivety Bartošové je beznadějně vyprodán Jan Jedlička, David Turek