"Ivetko, mám pro tebe kytičku,“ vrátil se Macura do Fabriky a lísavým hlasem se začal drát za Ivetou. K předání ale vůbec nedošlo, protože zakročili znovu Josef Rychtář se synem. Iveta mezitím šťastně podepisovala fanouškovské kartičky a rvačky mezi svým manželem a „milencem“ si nevšímala.

Ti dva si servítky nebrali a Macuru okamžitě složili k zemi, přičemž mu ještě roztrhli košili! Společnými silami nakonec vyvedli řvoucího Macuru do předsálí. Macura ale ještě stihl křiknout na Ivetu „Ivetko, mám tě rád!“ Konflikt mezi oběma, respektive třemi, ale pokračoval. „Já jsem její manžel, ty dobytku,“ připomněl Rychtář Macurovi, jakou roli hraje v Ivetině životě.

Ale ani Macura nenechal na Rychtářovi nit suchou. „Ty hovado jedno špinavý! Co to jsou vůbec za hovada,“ rozčilil se Macura a chtěl se dostat zpět dovnitř. „Vypadni a neobtěžuj ji,“ pokračoval. Jakoby neslyšel větu, kterou chvilku předtím Rychtář řekl. Macura skončil s roztrženým rtem, ze kterému tekla krev. Nakonec za ním přišla pořadatelka, donesla mu jeho věci a vrátila peníze za lístek.

Tenhle člověk může být nebezpečný

K pěstnímu souboji životních soků se pro Blesk.cz vyjádřila i sama Iveta. „Tenhle člověk může být nebezpečný, protože u něj nikdy neví, jak se zachová. A hlavně to, co mi způsobil, a málem mě zabil, aniž jsem o tom věděla, tak to dokáže jen psychopat. Prostě nikdo jiný,“ řekla Iveta, která po dlouhé době odzpívala bez problému a naživo celý dvouhodinový koncert.

Málem k němu však vůbec nedošlo, protože Macura ve svitavském kulturáku vyváděl už před jeho začátkem. Přestože je Rychtář známý agresor, podle očitého svědectví reportéra Blesku první ránu ve Svitavách dal tentokrát Macura, který Rychtářovi napálil pěstí rovnou do spánku.

Bylo jasné, že tohle si Rychtář nenechá líbit a do Macury se pustil. Létaly facky, nadávky a musela přijet i policie. Ta Macuru odvezla na stanici, jenže tím to neskončilo.

Zákaz přiblížení

Rychtář po tomto napadení bude žádat o vydání předběžného opatření se zákazem přiblížení Zdeňka Macury k Ivetě Bartošové. „Určitě o něj budu žádat. Po tom co se tady děje, tak určitě. Aby se nepřibližoval v době konání koncertu,“ dodal Rychtář.

Video
Video se připravuje ...

Macura se vrátil poprat: Ty špinavý hovado! řval na Rychtáře Jan Jedlička, David Turek

Fotogalerie
23 fotografií