Lucie Vondráčková šokovala přítomné fanoušky a novináře na přebírání platinové desky za album Oheň. Nechala se totiž slyšet, že o získání zlatého slavíka jí vůbec nejde!

Zároveň s přebráním Lucka pokřtila svůj kalendář na následující rok. Kmotrem se stal Janek Ledecký, který má s českou zpěvačkou velmi vřelé vztahy. Při té příležitosti byla dotázána na to, zda doufá, že dnes večer ve Státní opeře přebere slavíka za první místo v kategorii zpěvačka.

Svou odpovědí ale přítomné dostala do naprostého šoku. „Zlatého slavíka by měl dostat ten, kdo si ho nejvíc přeje. Proto je to v pořádku tak, jak to bylo doteď. Zlatého slavíka nechci, za zpěvačku jsem se totiž nikdy nepovažovala,“ odpověděla Lucka.

Při Slavících se štípu do nohy

Navíc dodala, že při každoročním předáváním Slavíků se cítí jako ve snu a musí se štípat do nohy, aby zjistila, že to není sen ale realita. „Když sedím na Slavících při přímém přenosu, musím se štípat do nohy. Sama nevěřím, co tam vůbec dělám. Je to pro mě takový sen,“ dodala Vondráčková. Zpěvačka, která se spíše považuje za herečku, si každoroční svátek české hudby užívá. Navíc případné ceny si bude nesmírně vážit. „Pokud se umístím, tak to bude odměna za to, že jsem vydala novou desku a připravila pro své fanoušky velké turné,“ ohodnotila případný dnešní úspěch.

Lucka bude přítomné oslňovat v róbě od návrhářky Beáty Rajské, kterou si vyzvedla až dnes.