Jaroslava Obermaierová není jen herečka, ale také zkušená dabérka a bývalá baletka Národního Divadla, kam jako šikovná tanečnice nastoupila v deseti letech. Nakonec se ale vzhlédla v herectví a již během studií na DAMU dostala jednu ze svých prvních rolí ve filmu Souhvězdí panny.

Obermaierová natočila mnoho tzv. trezorových filmů, což jsou snímky, které jsou mocenskými orgány staženy z distribuce z důvodu možného neblahého vlivu na společnost. Objevila se tedy ve filmech jako Kladivo na čarodějnice, Ditě Saxové nebo v Žertu.

Osudový muž

Herečka si v mládí ráda užívala. V životě měla jen jednoho osudového muže, ale nespočet ctitelů. Z velmi krátkého manželství s Richardem Čechem, během kterého musela snášet jeho nevěry a dokonce také násilí, vzešel syn Jaroslav (32). O toho se nakonec otec po rozvodu nestaral a ani neplatil alimenty. Jaroslava tak zůstala na jeho výchovu sama. Syn navíc trpí maniodepresivními stavy

Momentálně Obermaierová účinkuje v Divadle Palace Theatre, podle svých slov je vášnivou chatařkou, miluje zvířata a spolupracuje s nadacemi podporujícím děti z dětských domovů.

Fotogalerie
6 fotografií