Přísně utajené manévry předcházely příchodu Ornelly do Koktova staromládeneckého bytu.

Těhotná blondýnka včera odpoledne neponechala nic náhodě 
a před objektivy fotoaparátů se zachumlala do teplé šály, čepice a kabátu, že byla téměř k nepoznání. Blesk ji přesto odhalil!

Pepa zatlouká

Maskovaná Ornella sice u Koktova domu použila vlastní klíč, manžel moderátorky Gábiny Partyšové ale stále mlží. „Já jsem v práci, vůbec nevím, jestli do toho domu šla. Je tam spousta bytů, mohla jít ke komukoliv,“ řekl Josef Kokta Blesku.

Na dotaz, jestli dal Ornelle klíč od bytu, odpověděl vyhýbavě: „Nevím.“ Záletník Kokta se snažil popřít i to, že by se s mladinkou milenkou vídal. „Nestýkáme se. No, možná tak jednou týdně,“ připustil nakonec.

Zapírat do poslední chvíle se snažila i jindy upovídaná Ornella. Po poslední zkušenosti, kdy si pustila pusu na špacír ohledně svatby, jí totiž stále ženatý Kokta slíbil »pořádný čoud«.

Hnízdečko lásky

Blondýnka si zjevně vzala ponaučení a zarytě opakovala, že sice s rodiči nehodlá bydlet do smrti, aktuálně ovšem žádné stěhování nechystá. Když se ale dozvěděla, že ji Blesk načapal u Kokty, musela 
s pravdou ven.

„Žijeme ve svobodné zemi, a tak můžu chodit, kam chci a kdy chci. 
A proto taky nikomu nebudu vysvětlovat, proč někde jsem nebo nejsem,“ napsala Blesku.

K o pětatřicet let staršímu podnikateli mířily její první kroky po dovolené 
s maminkou v lázních. Milenci asi musí dohnat, co za celý týden zameškali. Jak totiž Ornella Blesku nedávno prozradila, i necelý měsíc před plánovaným porodem se sexu nebrání.

Fotogalerie
6 fotografií