Dlouholeté sokyně MašlíkováMesárošovou spolu roky nepromluvily. Mašlíková nechodila na akce, kde se měla objevit Dominika a kvůli ní dokonce odmítala i lukrativní kšefty. Hanka o Dominice tvrdila, že je pod její úroveň a nechtěla se s ní jakkoliv spojovat. Teď ale jakoby někdo otočil kouzelným prstenem a modelky zmoudřely.

Zakopaly válečnou sekeru a dokonce chystají i společný business. "Bylo mi třicet a řekla jsem si, že tyhle žabomyšší války nemají smysl. Prostě jsem Dominice zavolala a řekla jí, jestli nebude lepší se na válku vykašlat a být v pohodě," prozradila Mašlíková. "Navíc jsem zjistila, že je Dominika fajn a je s ní neskutečná legrace. A ještě nám to oběma přineslo víc práce. Prostě klienti radši čtyři pořádný silikony než dva," směje se Hanka, která se s Dominikou zúčastnila šachové simultánky.

Radost z jejich usmíření měl také Pavel Novotný, který se místo hry věnoval prozkoumání jejich silikonů. Svou prohru v šachách svedl na neuvěřitelný talent velmistra, který s nimi zasedl ke stolu. "Uhrál jsem proti němu jen třináct tahů. Je to borec," dodal Pavel Novotný.

Fotogalerie
6 fotografií