Tentokrát se Zdeněk Pohlreich v pořadu Ano, šéfe! jel podívat na restauraci volající o pomoc až do sousedního Bavorska. Aby rychleji zapadl, oblékl si typické bavorské kraťasy s kšandami a k tomu podkolenky. Sranda ho ale velmi rychle přešla, když zjistil jak podvádí majitel stálé zákazníky.

Levný losos...

Místo objednaného lososa jim majitel, který je zároveň i kuchařem, po dobu deseti let, podával levnějšího pangasiuse. „To jsou ochrnutý mongoloidní lidi. Ti neví jestli mají pangase nebo lososa,“ vysvětloval šokovanýmu Pohlreichovi s klidem majitel.

Jeho sprostému podvodu nemohla uvěřit jak jeho těhotná přítelkyně, tak znechucený Pohlreich. „To je normální prachsprostej lidskej humus,“ rozčiloval se. I přesto se ale rozhodl majiteli pomoct. Po měsíci se na místo činu přijel podívat a byl příjemně překvapen. Majitel si nechal od vyhlášeného šéfkuchaře poradit a kšefty se začaly hrnout.

Pohlreicha to ale stálo hodně úsilí a tak se samou úlevou musel jít zchladit do místní řeky. Když ale z vody vylézal, spadly mu kalhoty a holý zadek tak vystrčil rovnou na kameru. Jaký to byl pohled, posuďte dnes večer na Primě sami.

Video
Video se připravuje ...

Šéf Pohlreich se vykoupal v řece a ukázal holý zadek. FTV Prima

Fotogalerie
7 fotografií