Manželství slavné a bohaté podnikatelky Nory a jejího muže Braňa trvalo devět let. Až donedávna se manželé chlubili svým honosným domem a i jeho poněkud kýčovitým vybavením. Nyní v luxusním sídle nebydlí už ani jeden z nich. Jak se o tento dům podělili? „Jsme vyrovnaní už od března a dohoda je dávno sepsaná,“ prozradila Nora webu Pluska.sk. Jak si ale majetek rozdělili, však odmítla komentovat. „Je to naše věc,“ dodala.

Košicka vila, kterou manželé opustili už v březnu, zeje nyní prázdnotou. „Jsem teď úplně jinde, ale neprozradím kde. A skutečně nevím, kde teď bydlí Braňo. Jsme v kontaktu, ale na takové věci se ho neptám,“ tvrdí podnikatelka. „Určitě se tam nevrátíme,“ dodává přesvědčeně Nora.

Braňo nedostane nic

Nora si dokázala v životě vydělat spousty peněz a tak není pochyb o tom, že strádat určitě nebude. Hůř na tom bude nejspíš její manžel Braňo, který je hudebník. „Každý máme svoji firmu, náklady si platíme sami. Dnes je těžká doba, ale nevím, proč bych mu měla finančně pomáhat,“ svěřila se Mojsejová.

Braňo se po odchodu z vily přestěhoval nejspíš do svého apartmánu v Tatranské Lomnici a k celé věci se odmítá vyjadřovat.

Fotogalerie
7 fotografií