Už je to deset let, kdy se rozpadlo manželství Josefa Kokty a jeho ženy Aleny. Dva roky ji podváděl s Gábinou Partyšovou, kvůli které se nakonec rozvedli. Odešel od ní a nechal jí na krku dvě děti, Alenu (26) a Josefa (19). Tehdy si jeho bývalá manželka stěžovala, že Kokta investuje čas i peníze do Gábiny, místo do svých dětí. Dnes už je spokojená se svým životem a nad celou kauzou Kokty s Ornellou kroutí hlavou.

Gábinu lituju hlavně kvůli jejich synovi, protože kdyby nepřišla Ornella, přišla by jiná. Pepa je prostě takovej. Gábina si ale za to může sama. Ona ho přitáhla do médií,“ svěřila se Alena Blesk.cz.

Na druhou stranu se těhotné milence Kokty nediví, že jí Pepa zamotal hlavu. „Ornellu chápu v tom, že se do Pepy zamilovala. Bylo jí teprve osmnáct, a on umí být pro děvčata okouzlující. Měl peníze a mohl ji dostat mezi vlivné lidi. Ve stejném věku jsem se do něj tehdy zamilovala i já. Ale naprosto nesouhlasím s tím, co dělá Štikova rodina. Soukromé věci by si měli nechat pro sebe a ne to takhle medializovat,“ řekla Koktová.

Pepa je sprosťák

Alena Koktová je za jedno s Ornellou i v tom, že když Pepa chce, umí být i zlý. Reagovala tak na jeho smsku „Jsi pí*a“, adresovanou Ornelle poté, co odešel kvůli ní z pražského baru. „Věřím tomu, že ji psal sprosté smsky. On je takovej. Umí být hodnej, ale na druhou stranu pěkně sprostej,“ prozradila.  

I přesto, že Ornella čeká Koktovo dítě a Pepu by si klidně vzala za muže, je si Alena jistá tím, že s Ornellou Kokta do budoucna určitě nepočítá. „S Ornellou určitě nezůstane. Proč by to dělal?,“ řekla Koktová.

Jenom čas ukáže, jestli nevěrník Kokta zůstane navždy s Gábinou, nebo mu do života opět vstoupí okouzlující milenka.

Fotogalerie
3 fotografie