Blesk chce, aby dítě studovalo, proto spočítal Koktovy náklady na nemanželský sex s následky na celkem 19 milionů korun. Do 26 let dítěte, jak stanoví zákon.

Ornella Štiková tak šokovala nejen svého milence, ale i jeho manželku Gábinu Partyšovou (36). „To není z její hlavy, to vymyslela ta její matka. Je mi z toho špatně od žaludku,“ řekl Blesku sám Josef Kokta.

Pepa lovil v močálu

A co na to Gábina Partyšová? „Chlapi jsou lovná zvěř, občas ale zaloví ve špatných vodách. Můj Pepi bohužel lovil v močálech!“ jsou jediná slova, která chce k celé kauze říct naposledy podvedená manželka. A sám aktér celé ostudy má také všeho dost. „Lov mi vždycky vycházel a bylo to příjemné, tohle jsem ale nečekal. Asi už lovit přestanu,“ slibuje notorický sukničkář Kokta. Nevadí mu přiznat, že i před Ornellou měl spoustu milenek.

Ujel, musí platit

Nikdy jim ovšem nemusel dát nic ze společné rodinné pokladny. Budoucí potomek ovšem vyžaduje jinou taktiku. „Jistěže budu platit alimenty. Ale jen když se prokáže, že je dítě skutečně moje,“ prohlašuje Kokta. Tomu se nebrání ani samotná Partyšová. „Pokud Pepa ujel, tak za to musí nést následky. Já jsem jedině šťastná, že mi eventuálního potomka oznámil jako první, a proto za ním stojím,“ nechala se slyšet moderátorka.

Celá aféra Partyšové není po chuti. Moderátorce ubližuje především v práci a jejích kšeftech. Navíc prý nyní živí rodinu především ona a peníze tak půjdou z její kapsy.

Dítě něco stojí

Monika Štiková, matka Ornelly, tvrdí, že by dítě své dcery sice uživila sama, ale nemíní to dělat. „Otec se přece musí o svého potomka postarat. Proto trváme na tom, že bude Pepa alimenty platit,“ vysvětluje Štiková. „Dítě něco stojí, napřed kočárek, výbavička, pak dobré školy,“ vypočítává.

Fotogalerie
11 fotografií