„Nechtěla jsem té slečně dělat reklamu,“ reagovala moderátorka TopStaru Gábina. Ornella teď už ale přesáhla rámec její trpělivosti. „Co si to dovoluje takhle o mně mluvit v tisku, propírat mě na veřejnosti a tvrdit, že mám na ni vztek? Nemám. Mně je jí jen líto. Ona vážně lže, jak když tiskne,“ pokračovala Gábina a dodala: „Podívejte, Pepa mohl mít úlet, třeba ano, já mu do svědomí samozřejmě nevidím. I kdyby ho ale měl, nás to stejně nerozdělí, máme spolu Kristiana a milujeme se. A navíc mne už pěkně štve, že té dámě nejde o Pepu, ale o peníze.“

Ornella se svojí matkou Koktovi při jeho návštěvě u nich doma totiž sdělily, jaké budou požadovat alimenty a kolik budou chtít hned po případném porodu peněz. Poté v tisku Gábinu očernily.

„Vím, že Gábina s ním chtěla druhé dítě, a to nemá, to teď pod srdcem nosím já, proto je nepříčetná,“ hlásá kolem sebe Ornella. „Myslíte, že tohle vypustí z úst těhotná žena? ,“ táže se Gábina.

Fotogalerie
7 fotografií

Ornellu zažaluju

„Tohle si už líbit nenechám. Po poradě s právníkem zítra podávám na Ornellu Štikovou a její matku žalobu na ochranu osobnosti pro pomluvu. Lže, jak když tiskne. Škodí mi v mé práci i v mém životě. A ať je to jakkoli, ať se stalo cokoli, tak to, jak se chová, je čistý hyenismus,“ rozhodla se Partyšová řešit celý skandál právní mocí.

„Já ji docela chápu. Ta Ornella se kurví, kde chodí. Možná měl Pepa úlet, ale jisté, že je to dítě jeho rozhodně není. A kdyby i to bylo pravda, proč to všechno Ornella medializuje? Vždyť to je pouhopouhé vydírání. Je to špína. Tohle má s Koktou přece probírat jen mezi čtyřma očima. Ornella i její matka jsou psychopatky,“ řekla Blesku kolegyně Partyšové z VIP zpráv. „Já už o tom fakt nechci mluvit, už teď mě štve, co jsem vám řekla, nechci té slečně dělat promo,“ uzavřela pro Blesk sklíčeně Partyšová.

A to, že s Koktou stále je, že od ní neodešel, ani ona od něho neutekla, demonstrují i fotografie, které Blesk včera pořídil.