Stará dáma. To určitě není přezdívka modelky Aleny Šeredové (33), někdejší vicemiss ČR (1998). Označuje se tak fotbalový klub Juventus Turín, jehož barvy a bránu hájí při zápasech italské fotbalové ligy gólman Gianluigi Buffon (34), slavný manžel české topmodelky.

Pro fotbalové nefanoušky důležité info - minulou neděli si Buffonův tým, který u nás proslavil především Pavel Nedvěd, zajistil mistrovský titul. Včera pak na jeho stadionu propukly velkolepé oslavy při předání trofeje, kterou naposledy získal před dlouhými 9 lety. A bylo opravdu rušno - Italové jsou fotbaloví fanatici, a tak to při úspěchu svého klubu umí pořádně rozjet. 

Šeredová křepčila na hřišti s Buffonem i se syny

Je proto jasné, že tolik radosti u Aleny Šeredové doma dlouho nebylo. Alena se při oslavách pohybovala takřka v centru dění. Po závěrečném hvizdu rozhodčího křepčila přímo na trávníku spolu manželem i jejich malými syny Louisem Thomasem (4,5) a Davidem Lee (2,5).   

A protože je Šeredová pod bedlivým dohledem italských médií, nemohla její radost uniknout pohotovým fotografům. Šeredové to však nevadí. Na zvýšenou pozornost je v Itálii zvyklá. A lichotit jí může, že je považovaná za jednu z nejkrásnějších partnerek fotbalistů.

Gigi je chlapák, chválí manžela Šeredová

Své "ano" si však modelka a italský fotbalový reprezentant řekli loni v červnu na pražském Vyšehradě. A byla to také velká akce - bezesporu sportovní svatba roku, na které se luxusem rozhodně nešetřilo. Buffon přijel v Bentley, topmodelka Rolls Roycem, jídlo a ubytování zajišťoval hotel Kempinski.

"Máme pevné manželství," nechala se nedávno slyšet Šeredová v italské televizi Chanel 5. A navrch prozradilo, co je jedním z důvodů její spokojenosti - Gigi je prý velký milovník a v posteli lepší, než slavná pornoherec Rocco Siffredi!

Ten si nechtěl nechat zkazit reputaci a na prohlášení, které vyvolalo v Itálii pořádný rozruch, zareagoval: "Když chcete porovnávat dva lidi, obyčejně musíte oba dva vyzkoušet. Nevím o tom, že bych měl s Alenou sex, nebo že bych ji obsadil do nějakého mého filmu." Jenže ať se vzteká, jak chce, Šeredová ví zkrátka své. Jestlipak Gigi dostál své pověsti a po bujarých oslavách triumfu mu zbyly síly i na soukromou oslavu s Alenkou?

Fotogalerie
19 fotografií