Bývalá Vicemiss ČR, která se před lety vypravila zkusit štěstí do Milána a stala se zde sexbombou národní loterie, se v české metropoli nezdržela dlouho. Přicestovala sama. Manžela (slavného brankáře Gigiho Buffona) i dva malé syny Louise Thomase a Davida Lee nechala doma. Alena, přáteli přezdívaná Šeredka, dorazila inkognito. Ve volném šedém topu, stejně barevných upnutých džínách a do holubičí šedi byla vyladěná i ortéza na ruce, kterou na večírek sundala. Jen plátěné tenisky měla pudrově růžové…

Kdo z koho?

Na večírek Czechoslovak Models, jenž byl horkou konkurenční půdou pro řadu modelek v čele s Andreou Verešovou, či hvězdou agentury, Simonou Krainovou, Alena dorazila ve flitrových minišatech, oblíbených kotníčkových botách na podpatku a nenápadně elegantním, dlouhé sako připomínajícím plášti. Její líčení bylo maximálně přirozené. Stejně jako jednoduše upravené vlasy odhalující čelo poznamenané rýhami vrásek, které Šeredová evidentně neřeší. Na rozdíl od spousty jiných celebrit, jež věku víceméně úspěšně čelí injekcemi botoxu, výplněmi kolagenu později skalpelem plastika.

Právě ona bezprostřednost, která je v příkrém rozporu s konstantní afektovaností Andrey Verešové, u Aleny Šeredové fascinuje. Jednatřicetiletá Andrea sice vypadá bezchybněji než o tři roky starší Alena, ale o nestrojeném půvabu nemůže být u ní řeč. Ostatně to dokazuje i styl prezentace. Alena zvolila, byť poněkud problematické, šupinami pajetek poseté mini pouzdro a Andrea dlouhý dramatický hábit s dekoltem na zádech do pasu. Její outfit byl pečlivě - včetně vizáže - dotažený, ale prvek podstatné nenucenosti chyběl!

V tomto směru staronová tvář Czechoslovak Models, Simona Krainová, představuje zlatý střed. Revolučních vymožeností kosmetických salonů se nezříká. Nechává si zhušťovat vlasy, přiznala se i k injekcím botoxu. Pokud na hranici čtyřicítky hodlá zůstat v aktivním modelingu, nic jiného ani nezbývá. Ale vylepšení jsou elegantní, stále drží mimiku. Mimochodem, pánský outfit spadlých černých kalhot a volné košile, který na párty ve čtvrtém měsíci těhotenství Krainová zvolila, byl skvělý. Ležérní a elegantní zároveň, jak se od světa modelingu ostatně očekává.

Fotogalerie
8 fotografií

Mamma mia!

Ten, kdo zdá Alenu Šeredovou, mi dá jistě zapravdu, že tahle třicítka je značně pragmatická ženská, která umí rozeznávat a má zdravé instinkty. Každopádně Alena našla své štěstí v Itálii. Uspěla zde profesně i soukromě. Vzala si fotbalistu, který byl svého času nejlépe placeným brankářem na světě. Má s ním dva malé syny, stala se matkou, což je v této zemi pozice, která ženu glorifikuje. Bez ohledu na její kila, vrásky, tukové závalce.

Alena tento fakt jistě vnímá. Je jí jasné, že od matky se očekává přirozenost, lidskost, opravdovost. Matka je zkrátka matka. Nikoli umělá kráska, jež neumí běh života přijmout a bojí se stárnutí. Asi tak nějak to bude a kdekdo jistě uzná, že přirozený půvab má cosi do sebe. I když není vylepšený kosmetickými zásahy. Zejména, když máte doma chlapa, který krásu vnímá podobně a dodá vám patřičné sebevědomí.