Takhle ostrou kritiku jsme od vnadné krásky nečekali. "Andrea Verešová je podle mě nejtrapnější českou celebritou. Musím se smát, když o sobě tvrdí, jaká je skvělá a obětavá matka, a pak dá děti chůvě a jde se předvádět na večírky. Fakt supermatka," rozohnila se Andrea, která sama je matkou dvou dětí, dcery Aničky a syna Jáchyma. "Je opravdu trapná!" dodala modelka.

Video
Video se připravuje ...

Nejtrapnější celebrita je podle Andrey Kloboučkové Andrea Verešová Jan Jedlička

Verešová je zřejmě na podobné výlevy od kolegyň zvyklá, a tak není divu, že se k nim odmítá jakkoliv vyjadřovat.

Ale pravdou je, že se nedávno, kdy měla opuštěným dětem z Klokánku předávat dárky, vymluvila na své nemocné děti a nebyla to pravda. "Potřebují celodenní péči, a navíc jsem i já kvůli nim v karanténě. Myslím, že by nebylo rozumné ohrožovat jiné děti, i když bych vás velice ráda podpořila…,“ omlouvala se s předstihem v SMS.

Potud vše v pořádku, kdyby ovšem Verešová zároveň v noci na sobotu neflámovala a nepředváděla oblečení na párty ve Špindlerově boudě! Tam dorazila i s manželem Danielem Volopichem (46) a na potkání tvrdila, že jí děti hlídá babička…

To, že si modelky přes média vzkazují, co si o druhé myslí, není nic nového. Asi nejvíc urážek zatím padlo z úst Simony Krainové. Mašlíkovou a Mesarošovou nazvala divoženami, o Martině Gavriely řekla, že je ku*va a nit suchou nenechala na Andree Verešové.

Fotogalerie
12 fotografií