Publikum musí Zagorové závidět všichni kolegové. Dokáže rozpoutat takové ovace, jako když naši hokejisté získali zlato v Naganu.

Bez vánočních koncertů by rok pěvecké dvojice nebyl úplný. „Málokterý umělec by vystoupil, přestože jeho jméno není na plakátě. Hana Zagorová něco takového klidně udělá,“ řekl pochvalně o své ženě Margita minulý týden v pražském Kalichu, když mu manželka zazpívala. On sám sice v Lucerně se Zagorovou nevystoupil, ale seděl celé tři hodiny v sále a tleskal.

To Monika Absolonová, kterou si Hanka pozvala jako hosta, ráda zazpívala. „Přijela jsem na poslední chvíli z Ústí nad Labem, kde účinkuju v divadle. Do poslední chvíle jsem měla strach, jak mě publikum přijme. Je to ale úžasné,“ svěřila Blesku Absolonová. Kromě slavné písničky z muzikálu Kleopatra zazpívala slovenský hit století Vyznanie, který znají diváci v podání Mariky Gombitové.

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová na vánočním koncertě Hanky Zagorové Hana Hoschlová

Dalším hostem se stal Petr Rezek, se kterým si Zagorga střihla klasicky Duhovou vílu.

Po bezmála tříhodinovém koncertu přišly ovace ve stoje. Aby také ne, Hana Zagorová opět po roce vyprodala Lucernu a předvedla show, při které vystřílela většinu svých největších hitů. A vystřídala hned troje šaty - modré, zelené a černé. "Je to nejkrásnější dárek k Vánocům, narvaná Lucerna," dodala v rozhovoru pro TV Prima.

Video
Video se připravuje ...

Hanka Zagorová zaplnila celou Lucernu Hana Hoschlová

Fotogalerie
5 fotografií