"Jelikož je tady omezená kapacita na 300 lidí, tak jsme nemohli pozvat všechny své přátele, ale přesto je jich tady dnes večer hodně. A to je pro nás pro oba ten největší dárek. Velkou radost nám udělal příchod manželů Dagmar a Václava Havlových a velkým překvapením byla písemná gratulace a dvě kytice růží od první dámy Livie Klausové," řekl Blesk.cz operní pěvec Štefan Margita.

Slavní manželé od osmi hodin, kdy v restauraci Aureola vypukla oslava, víc jak dvě hodiny přijímali gratulace, dary a nádherné květiny. Pak teprve rozkrojili šestipatrový dort zdobený růžovými cukrovými růžičkami. "Miluji květiny, takže doma vytáhnu všechny nádoby a rozestavím je do všech koutů," usmívá se zpěvačka.

Co celebrity přejí manželům. Podívejte se na VIDEO

Video
Video se připravuje ...

Co přejí celebrity Haně a Štefanovi Jan Jedlička

Mezi nejdražší dary patřil poukaz na týdenní pobyt v hotelu ve tvaru plachetnice Burj Al Arab v Dubaji od pořádající agentury. "My už jsme s Hankou v tomto hotelu spali a dokonce jsme měli to štěstí, že Hanku poznala jedna Češka, která v hotelu pracuje a celý nám ho ukázala. Je to neskutečná nádhera a luxus," prozradil Margita.

Manželé už jednu soukromou oslavu měli a i si nadělili společný dárek. "Se Štefanem jsme si pořídili nákupní tašku. Teda žlutého malého Peugeota, takové malé autíčko do města," svěřila se Hanka, které to v černých šatech se zvýrazněným pasem moc slušelo.

Na party zpěvačky, které se přezdívá Hanička šampíčko, samozřejmě tekly bublinky proudem, podávali se vybrané delikatesy - sushi, mořské plody, ryby, masové speciality a lákavé dezerty.

Fotogalerie
18 fotografií

Nejváženějšími hosty byly, jak už jsme zmínili, manželé Václav a Dagmar Havlovi, Jiřina Bohdalová, Karel a Ivana Gottovi, Michaela Kuklová, Kateřina Brožová, Sabina Laurinová s partnerem, Lucie Borhyová, Richard Krajčo s manželkou Martinou, Jana Švandová s manželem Pavlem Satorie, Vendula Auš Svobodová, fotbalista Jan Koler s manželkou, Jitka Zelenková, Petr Janda, Michal David s manželkou Marcelou, Petr Rezek, Standa Hložek