Ve středu tak jako každý den Bartošová doufala, že se u ní Artur »staví na pokec«. „Těším se na Arťu, měl by za mnou přijít, je to moje sluníčko, které mi vždy rozzáří oči,“ napsala na své stránky. A to zřejmě způsobilo, že se Artur neukázal.

„Je sice pravda, že se tady fotografové často objevují, ale nechápu, co je na tom špatně. Vždyť by ho jenom vyfotili, jak jde ke své matce. A fotili ho už i s panem Štaidlem, takže v tom nevidím rozdíl,“ vysvětlil zpěvaččin bodyguard a přítel Josef Rychtář s tím, že Ivetu by zákaz vídat Artura úplně zničil. „Když by pan Štaidl Artura k Ivetě nepouštěl, bylo by to pro ni zdrcující. Ona bez něho nemůže existovat. Já jí v životě nemůžu jejího syna nahradit,“ vysvětlil Blesku Rychtář.

Vypadá to, že válka je zažehnaná. Bartošová včera se synem prožila krásný večer. Vzala ho na večeři a oslavila s ním i jeho patnácté narozeniny, na které se dle slov Rychtáře nevykašlala.

„Čekala jen na to, kdy bude mít Artur volno a něco spolu vymyslí. Chtěla se s ním napřed domluvit, jak by si patnáctiletý kluk svou oslavu představoval,“ dodal Rychtář.

Ten nechal Ivetu s Arturem po tak dlouhé době, co se neviděli, samotné, aby se co nejvíce užili. Po jejich společné večeři v čínské restaurace pro ně však gentlemansky přijel a doprovodil je domů.

Fotogalerie
15 fotografií