Hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita se prezentuje jako muž, který dostojí svému slovu. V červenci požádal Agátu Hanychovou o ruku a slibuje, že si ji zcela určitě do roka a do dne vezme! „Tradice je vzít si ženu do roka a do dne, tak se to pokusíme stihnout. Nemám o sobě žádné pochybnosti a dodržím to. Možná.“ dodal se smíchem Dopita.

Mladí rodiče se zároveň s úsměvem prohodili, že jim zatím výchova syna Kryšpína nedělá větší problémy, tedy kromě toho, že malý ještě nechce chodit na záchod.

Protože měla Hanychová zajištěno hlídání Kryšpína jen do jedenácti hodin večer, nemohla se na myslivecké párty moc dlouho zdržet. Neustále tak koukala na hodinky a když její snoubenec Miroslav zavelel, poslušně se zvedla z barové židle a šla.

Na večírek dorazila také po třech dovolených pořádně odpočatá Mahulena Bočanová. Přítomné hosty překvapila tím, že s sebou přivedla dceru Máňu (9), které druhý den začínal nový školní rok. Dlouho se sice nezdržely, přesto odcházely až po deváté hodině.

Velkým překvapením mysliveckého večírku bylo vystoupení manželského dua Eva a Vašek, kteří se dříve zařekli, že se podobným akcím budou vyhýbat.

Fotogalerie
20 fotografií