Aby modelka vůbec zvládla první práci po porodu, neobejde se bez chůvy, která je v jejich rodině už prověřená. „Starala se už o moji sestru Kordulku a je to bývalá zdravotní sestra. Byla za mnou v porodnici, aby se seznámila s Kryšpínem,“ přiznala Agáta, kterou v neděli odpoledne propustili z nemocnice a má za sebou první noc se synem doma. A byla prý pěkně náročná.

„Bylo to pro mě všechno nové, protože všechny věci mi vybalovala moje mamka s Mirkem, tak jsem tam pořád něco hledala. Nevěděla jsem, kam si dát postýlku, abych na malého co nejlíp viděla, nakonec spal přímo vedle nás,“ řekla modelka.

Kojí všichni tři

Bez pomoci matky Veroniky Žilkové (49) a partnera Miroslava Dopity (28) by starost o syna nezvládla tak snadno. „Jsem jim moc vděčná, že mi se vším pomohli, nebýt jich, tak nevím. Udělali s Mirkem neskutečnou práci a všechno pro mě bylo snazší. Moc jim za to děkuji,“ nešetřila chválou novopečená maminka, pro níž je mateřství vyčerpávající.

„Nakojím ho, pak ho uspím a než pověsím prádlo z pračky, tak musím znova. Jsem ráda, jakej jsem měla život předtím, jinak bych tohle asi nezvládla,“ naznačila Agáta, že se »vyučila« na mladších sourozencích.

Zkušenosti s výchovou dítěte z předešlého vztahu má i její snoubenec Mirek. A prý skvěle asistuje při kojení. „Když kojím, tak Kryšpín vyžaduje pozornost nás obou. Mirek mu musí hlídat ručičky, aby si je nestrkal k puse, a já si hlídám prsa, takže kojíme dohromady,“ smála se Agáta.

Fotogalerie
12 fotografií