Petr Hájek se se svojí náklonností k ženám netají a dokonce má na své farmě nápis »místní kozel«. Ale teď to přepískl a musel s barvou ven. Od začátku se Petrovi líbila Johana. Dokonce ji několikrát i políbil na rty. Ani rozvedené Johaně nebyl farmář lhostejný. „Snila o rytíři na bílém koni a když uviděla Petra řekla, že to je ten, kterého si přála,“ prozradila maminka Johany.

Něco proběhlo, nyní nevím kudy ven

Když však přišla na farmu, začala se chovat až příliš suverénně. Dokonce i Petrovo nové štěně ji znalo a hned se s ní mazlilo. „Připadá mi to tak, jako kdyby se mezi těma dvěmi něco stalo,“ řekla podezíravě moderátorka Laďka Něrgěšová. A nemýlila se. Petra totiž neokouzlila jen Johana, ale i Adriana a vítr v bedně ho zřejmě přinutil k přiznání. „S Johankou jsem se potkal už pár dnů dříve. Něco tam proběhlo a teď nevím kudy z toho ven,“ řekl farmář.

Na farmu přijela Petrova bývalá manželka

Víc to však zatím nerozebíral. „Ženy tam ještě před natáčením chodily farmáře okukovat. Mezi nimi byla i Johana,“ prozradil Blesku zdroj z natáčení a tam prý mezi Johanou a Petrem přeskočila jiskra. Teď to ale Hájek bude mít se ženami těžké. Nejen že mu hlavu popletla Johana s Adrianou, ale v průběhu natáčení se prý na farmě dvakrát objevila i Petrova manželka, která ho před časem opustila. Kdoví, možná začala žárlit a chce se k němu vrátit.

Fotogalerie
5 fotografií