Víceúrovňová budova plně využívá úzkých, hlubokých pozemků. Fungují jako série krabic, které jsou naskládány na sebe a navzájem spojeny. Některé zůstávají otevřené, aby vytvářely záhyby a prázdné prostory.

Majitel domu neměl specifické požadavky na design, ale architekt vzal v úvahu jeho duální povahu. Na jedné straně je to muž, který miluje venkovní aktivity. Mimo jiné je vášnivý surfař; na druhou stranu je také nadšenec do umění. Hodně času tráví ve své minimalistické galerii.

Domov s galerií evokuje botenový strom prostlý zelení

Dům je tak perfektním zrcadlem osobnosti majitele. Jde vlastně o bílou krabici s rostlinami, které jsou strategicky umístěny na terasách a otvorech v budově. V přízemí je galerie, zbývající úrovně slouží jako rezidence. Projekt byl navržen v roce 2009, přičemž budova byla původně navržena jako osmi podlažní. Po velkém východním japonském zemětřesení v roce 2011 byl projekt okamžitě zastaven a přepracován, aby vyhovoval bezpečnostním opatřením.

Fotogalerie
15 fotografií