Markle se v různých médiích pravidelně otírá o britskou královskou rodinu, kritizuje ji za její zastaralá pravidla a obviňuje ji, že omezují jeho dceru Meghan, která se v květnu provdala za prince Harryho (33). „Nutí Meghan se ke svému otci chovat takovým způsobem, jaký by Harryho matka, princezna Diana, odsoudila. Za tohle Diana nebojovala," nechal se Thomas slyšet v rozhovoru pro britský Mail.

Vůči princezně z Walesu, která zemřela při tragické autonehodě v roce 1997,  si přitom neodpustil ani rýpnutí. „Princezna Diana je oceňována za to, že změnila královskou rodinu. Ale ani ona nebyla dokonalá. I ona byla pořád jednou z nich," tvrdí bývalý osvětlovač, který má ale dojem, že právě jeho dcera by britskou monarchii mohla spasit. „Myslím, že Meghan je ta, kdo je přenese do 21. století, pokud ji tedy nechají," vysvětlil muž.

Tomu se nelíbí, že s ním vévodkyně Meghan přestala v poslední době úplně komunikovat a viní z toho královnu Alžbětu II. (92) a zbytek šlechty. Rozhodl se proto, že je donutí, aby ho přestali ignorovat. Neustále proto poskytuje rozhovory a svou dceru už dokonce citově vydírá, jelikož mluví o smrti. „Mohl bych zemřít už zítra, doufám, že se usmíříme. Nechtěl bych zemřít bez toho, abych s ní znovu mluvil," lituje se.

Přitom to byla právě jeho přílišná otevřenost, která mu na začátku zavařila. Těsně před svatbou se totiž ukázalo, že paparazzi fotky s ním, kde si četl o královské svatbě a připravoval se na odjezd, byly ve skutečnosti naaranžované a Markle za ně dostal slušně zaplaceno. Posléze na veselku vůbec nedorazil, údajně ze zdravotních důvodů. Ovšem i o těch už existují pochybnosti.

VIDEO: Novomanželé Harry a Meghan: Zbavili se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
178 fotografií