Tentokrát žádné podpatky ani provokativní šaty. Eva se vydala ke kostelíku v Ligurii cudně oděná do něžných krajkových šatů ke krku a v jednoduchých plochých botkách. Do svatostánku vstupovala obklopená celou rodinou a svými nejbližšími. U oltáře pak v jednu chvíli dojemně držela nejstaršího syna George a bylo vidět, že k sobě mají opravdu blízko.

"Od té doby, co jsem se stala matkou, dýchám pro své chlapce. Jsou chvíle, kdy mi manžel připomíná, ať jsem trochu sobecká a myslím víc na sebe,“ řekla nedávno v časopise Hello! trojnásobná maminka. S turínským podnikatelem Gregoriem Marsiajem (41) má kromě Georga ještě sedmiletého Philipa a pětiletého Edwarda.

Po 15 letech se Eva a Gregorio zasnoubili loni v březnu, svatba je teprve čeká. Že by právě Evin křest byl přípravným krokem k řádnému církevnímu svatebnímu obřadu?

Význam křtu

V křesťanství hraje křest významnou roli, protože znamená očištění od hříchů a sjednocení věřícího s Kristem. Podle Nového zákona ho poprvé vykonal Jan Křtitel, a to přímo na Ježíšovi v řece Jordánu. Podle tradice se tak křesťané křtí buď pokropením, politím nebo ponořením do vody.

Video: Eva Herzigová

Video
Video se připravuje ...

Eva Herzigová Instagram.com

Fotogalerie
51 fotografií