Obě krásky se sešly v jednom bytě v kuchyni, kde společně připravovaly jídlo. „Od té doby, co jsem v roce 1989 opustila svou rodinu ex-Československo, je součástí mé cesty. Cestovaly jsme společně vlakem. Po příjezdu do Paříže jsme na chvíli sdílely postel. A nebylo to jen proto, že je o rok starší než já, že se na mě vždycky dívá, řídí mě a dělá mi to lehčí, aby mě ochránila. Tento pocit ochrany byl hluboko zakořeněný uvnitř ní,“ svěřila se na sociální síti Herzigová.

 

O Tereze pak pěje ódy. „A to je důvodem, proč založila v roce 1996 Nadaci Terezy Maxové pro opuštěné a znevýhodněné děti. Byly jsme blízkými přítelkyněmi a podporovaly jsme se v průběhu let. Je to opravdová inspirace a pro mě velmi důležitá přítelkyně. Jsem velmi vděčná za to, že jsem v tvém životě, Terezko. Je to tak úžasné, že tě mám po boku,“ napsala pod společnou fotku Eva Herzigová. I když Eva Terezu vychvaluje do nebes, tak není žádným tajemstvím, že v době, kdy Herzigová byla hvězdou pražské přehlídky Versace, se vůbec nemusely.

 

Ale čas vše zahojí a holky k sobě našly cestu. Tereza Maxová na sebe dlouho nenechala čekat. „Jak úžasnou cestu máme. Jsem tak šťastná, že tě mám.“

 

VIDEO: Topmodelka Tereza Maxová chystá druhou svatbu! Praha, nebo Monaco?

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Tereza Maxová chystá druhou svatbu! Praha, nebo Monaco? Kristýna Léblová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
28 fotografií