Dluhy, které má bývalý milionář z minulosti, prý podle jeho ženy nejdou srovnat s tím, co má rozpůjčováno mezi lidmi. ProtiKoktovi jsou podle centrální evidence exekucí vedeny dvě v celkové výši 667 336,- Kč. Josef a rodina Štikových, do které se přiženil, pak mají exekucí celkem 33! Výsledná částka se pohybuje kolem 4 500 000 Kč.

A kolik naopak »visí« dlužníci Koktovi? „Třicet milionů je mezi lidmi, a kdyby je dostal zpátky, tak nejen že poplatíme dluhy, ale také si královsky můžeme žít. Už roky to řeší právníci, ale ti lidé přepsali majetky a nelze to z nich dostat,“ posteskla si Ornella Koktová.

„Už bylo i období, kdy Pepa přemýšlel nad sebevraždou, to je naštěstí za námi. Dělá mu strašně dobře, že se nám společně daří dluhy splácet,“ popsala situaci Ornella, která se mu snaží pomáhat, jak jen může. „Jsme rodina a tak k tomu přistupuji. Vím, že Pepa je šikovný a chytrý muž, který se zase dostane nahoru,“ má jasno.

Hromada exekucí je také jedním z hlavních důvodů, proč se rodina rozhodla do svého života pustit kamery TV Prima a souhlasila s účastí v reality show Štiky. „Kdyby byla jiná finanční situace, tak jsme do show nešli a žijeme si náš poklidný život a nejsme k smíchu celému národu. U mojí mámy Moniky je ta motivace jiná. Ta tu pozornost miluje,“ uzavřela Ornella.

Video: Hogo fogo rodina z Primy? Kdeže! Štiky plavou ve 33 exekucích!

Video
Video se připravuje ...

Hogo fogo rodina z Primy? Kdeže! Štiky plavou ve 33 exekucích! FTV Prima, Blesk TV

Video: Tohle ve Štikách nebylo, televize by to neunesla: Filcky a německé ku*vy

Video
Video se připravuje ...

Tohle ve Štikách nebylo, televize by to neunesla: Filcky a německé ku*vy! FTV Prima

Fotogalerie
39 fotografií