Josef Kokta býval velmi váženým a bohatým mužem, který dokázal své exmanželce Gábině Partyšové zajistit kariéru zpěvačky a zajišťoval jí luxus. Ale to se změnilo před šesti lety, kdy špatně investoval do cenných papírů na burze a o většinu peněz přišel. Kvůli dluhům a exekucím přemýšlel o sebevraždě!

V té době potkal Ornellu. Dostala ho nejenom z depresí, ale i mu zajistila nový rodinný život. Ornella se nikdy netajila tím, že je to ona, kdo živí rodinu. A tak když přišla nabídka na reality show o klanu Štikových, Pepa musel taky. „Tím, že do toho šla celá rodina, tak jsem se svezl jako páté kolo u vozu. Ale hlavní pro mě jsou peníze. Chci splatit své dluhy a žít si v klidu. Jsem nemocný důchodce, který má velké dluhy,“ řekl pro Extra.cz Kokta. Nejenom že musel, před kamery ho dohnal i strach.

Několik věřitelů mu dle našich informací začalo vyhrožovat fyzickou likvidací! Což Pepa nepřímo potvrdil v diskuzi s fanoušky. „Je lepší si nechat lámat charakter než něco jiného.“

Pepa hloupě investoval, ale i dost peněz rozpůjčoval. „Kdyby mi všichni vrátili, co jsem jim půjčil, žil bych si královsky,“ tvrdí Kokta.

Reality show se natáčela tři měsíce a vyostřilo to už tak napjaté stavy v rodině. „Nebavíme se s Monikou, ona si pořád jede svoje,“ netají se. 

Podívejte se na video ze Štik!

Video
Video se připravuje ...

Tohle ve Štikách nebylo, televize by to neunesla: Filcky a německé ku*vy! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Štikovi a jejich reality show: Nepřeháníme, je to bizár! Podívejte se! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Štiková nadává dceři Ornelle: Užij si stařecký sex s Koktou! 

Video
Video se připravuje ...

Hogo fogo rodina z Primy? Kdeže! Štiky plavou ve 33 exekucích! FTV Prima, Blesk TV

Fotogalerie
27 fotografií