V minulosti měla známá herečka finanční problémy kvůli podnikání svého bývalého manžela Luboše Rychvalského (53), s nímž se rozvedla v roce 2009. Na něj byla uvaleno několik exekucí a kvůli nim putoval do dražby byt Štěpánové na Vinohradech.

Posléze se do dluhů dostal ale i Bářin současný choť. Jak jsme již psali v roce 2015, věřitelé už nechtěli na svých 180 tisíc jen nečinně čekat, a znovu tak zasáhli exekutoři.

Na krásný cihlový dům ve středočeských Zákolanech, v němž manželé bydlí spolu, ale napsán je pouze na Barabáše, bylo uvaleno tzv. zástavní právo smluvní. Teď se ale situace ještě vyhrotila a podle záznamů katastrálního úřadu u nemovitosti přibylo ještě zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu.

„Toto zástavní právo je důsledkem dluhu vlastníka nemovitostí vůči státu. Může se jednat například o neplacení sociálního a zdravotního pojištění, nedoplatku na dani, neuhrazení nějaké sankce a podobně," vysvětloval pro týdeník Sedmička právník, co to vlastně znamená. „Při neuhrazení tohoto dluhu může pak dojít až k nařízení exekuce na nemovitost dlužníka,“ dodal.

Představitelka zdravotní sestry Babety ani její muž se ale k celé věci nevyjádřili. Ostatně ani v minulosti nebyli v otázce financí sdílní. „Víte co, já si myslím, že jsou věci, které jsou osobní," řekla již dříve Sedmičce zrzka.

„Samozřejmě nějaké problémy mám, a jestli mi někdo chce pomoct, uvítám to, ale jestliže někdo chce slyšet nějakou senzaci, tak to u mě nepochodíte,“ doplnila. Jisté je, že o svůj dům ve skále, který pochází z roku 1844, by určitě přijít nechtěla. S manželem do rekonstrukce objektu nasypali miliony.

VIDEO: Zahájení výstavy Bořka Šípka: Štěpánová rozbila vázu za padesát tisíc!

Video
Video se připravuje ...

Zahájení výstavy Bořka Šípka: Štěpánová rozbila vázu za padesát tisíc! KRISTÝNA LÉBLOVÁ, JAN BRUNCLÍK, JAROSLAV BOUDA

 

Fotogalerie
56 fotografií