Mohla zachránit majetek a stačilo by k tomu málo. Kdyby seriálová herečka na své psychice s pomocí odborníků zapracovala, mohla se vyhnout i dražbě svého bytu na pražských Vinohradech.

Jak Blesk informoval, kvůli dluhům exmanžela Luboše Rychvalského (52) byl vydražen za 3 130 000 Kč. Štěpánová zřejmě kvůli atakům úzkosti z jednání s exekutorem věc vůbec neřešila. Jenže konfrontaci s exekutorským úřadem se stejně nevyhne.

Po dražbě bude nezbytná administrativa, kterou bude muset absolvovat. A tady ale nastává problém. Štěpánová má hrůzu z úředníků a prý se pokaždé rozpláče. „Byla jsem kvůli tomu i u psychiatra. Asi by se s tím dalo něco dělat, ale musela bych chodit na terapie,“ přiznala vrchní sestra Babeta z Ordinace v růžové zahradě 2 s tím, že na jednání za sebe posílá manžela Miroslava Barabáše (53). „Můj muž všechno vyřizuje za mě nebo chodí se mnou,“ upřesnila v rozhovoru pro týdeník Čas pro hvězdy.

Úzkostný stav se u ní projevuje sevřeným žaludkem a je jí ve společnosti úředníků špatně. Odborníci z oblasti psychiatrie ho nazývají generalizovanou úzkostní poruchou.

Co je generalizovaná úzkostní porucha?

Patří mezi úzkostné poruchy. Zdrojem úzkosti jsou nadměrné starosti a obavy, které se týkají každodenního života, rodiny, práce, zdraví a podobně. Obvykle psychiatr nasadí léčbu antidepresivy, které tyto projevy zmírní. Léky jsou ale jen na dobu určitou, je proto vhodné vyhledat pomoc odborníků.

Fotogalerie
33 fotografií