Každý divák má své favority, a tak je pochopitelné, že přeje vítězství právě jim a nikomu jinému. Ovšem taková vlna negativních reakcí, jaká se objevila po odvysílání sobotního finále Tváře, už přece jen není nic obvyklého. V diskuzích na facebookovém profilu televize Nova se navíc řada uživatelů naprosto shodla v tom, že daleko víc je oslovily výkony Anety Krejčíkové.

„Myslím si, že si Aneta nezasloužila skončit až na 4. místě, celou dobu vedla. Jitka Boho byla taky skvělá,“ uvedla jedna z divaček. „Tak to je gól. Ta nejlepší je 4. a horší první. Aneta celou dobu první a najednou ups a je 4.,“ přitakávali další. Je pravda, že v rámci soutěže dlouhou dobu vedla právě představitelka Gábiny z Ulice.

Coby Christina Aguilera (36) dokázala, že má v sobě sexy dračici, mnohé pak rozplakala v roli Adele (29) či Mariky Gombitové (61). „Aneta byla celou dobu nejlepší a včera měla opět nej výkon. Nechápu, jak může být 4., když je jasný vítěz! To je jak v předchozí řadě, kdy vyhrála místo Peroutky Táňa.... mám dost!!!!“ vzpomínali další diváci na podobnou situaci ze závěru minulé řady, kdy zvítězila herečka Tatiana Vilhelmová (39).

Berenika přitom sokyni v žebříčku přeskočila až těsně před koncem soutěže, v semifinále totiž spolu s vítězem druhé řady Janem Cinou (29) porotu oslnili coby Eva Pilarová (78) a Karel Gott (78) s duetem Je nebezpečné dotýkat se hvězd.

Šanci na výhru měla podle mnohých také modelka Jitka Boho (26), která uchvátila už v prvních dílech výborným zpěvem coby Beyoncé (36) a neuvěřitelnou proměnou v Marilyna Mansona (48). Nakonec si odnesla pomyslnou stříbrnou medaili. I jí ale někdo přál vyšší příčku. „Jitka byla nejlepší. Nebyla tak trapná jak Berenika,“ napsal někdo na Facebook.

Další uživatelé pak zvolili ještě horší výrazy. „No vylízali tomu zase p**el. Nejhorší opět vítěz. Ještě, že jsem to neviděla, ale stačí tento článek a mám dost. Ta, co byla trapná, neuměla zpívat a byla falešná jak já v koupelně, je vítěz?! A holka, která opravdu zazpívala a uměla, tak je poslední?! Asi jiný Matrix,“ nechápal kdosi.

„Totální zklamání! Vypnula jsem televizi ihned po vyhlášení Anety na 4. místě. Byla absolutně nejlepší! Celých 12 týdnů. A hned po ní Jan Maxián. Vše je rozhodnuto dopředu, ne podle výkonů, ale podle ksichtů. Jděte do háje," rozčilovala se další divačka a trpce dodala: „Ještě, že další řada nebude. Už ten pořad nechci vidět.“ Narážela tak na fakt, který v pořadu několikrát zazněl. Skutečně se prý jedná o poslední díl a 5. řada už se nekoná. Ovšem otázka, jestli si to Nova ještě nerozmyslí a show znovu nenasadí do vysílání.

VIDEO:  Berenika Kohoutová jako "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová "šíleně smutná princezna"! Dělala s ní maturitu! Vobdráčková

Fotogalerie
98 fotografií