Ještě před rokem si talentovaného herce pamatovali hlavně skalní fanoušci seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Ovšem účast a posléze i výhra v druhé řadě populární show Tvoje tvář má známý hlas mu obrátily život na ruky. Jeho jméno i tvář již znají miliony diváků a začaly se mu rojit i nové nabídky.

Mezi nimi i lukrativní křest v dalším nováckém seriálu Dáma & Král. I když se jedná jen o vedlejší roli, stejně si díky ní přijde na více než slušné peníze. „Jeho honorář za jeden natáčecí den v seriálu Dáma & Král se pohybuje okolo 20 000 Kč,“ uvedl zdroj Aha! z hercova okolí.

Jelikož má za sebou již 25 natáčecích dnů, vydělal si zhruba půl milionu korun. K tomu je potřeba ještě přičíst plat za Tvář. „Soutěžící nemají pevně stanovený honorář za jeden díl, ale jednorázovou částku za celou sérii, která se pohybuje v rozmezí od 600 000 Kč do 900 000 Kč,“ doplnil zdroj Aha!, podle nějž se tak z Ciny za rok stal milionář. Samotná televize ovšem tyto informace nepotvrdila. „Honoráře herců v žádném případě nekomentujeme, jsou součástí smluvního tajemství,“ uvedl koordinátor kriminálky Dáma & Král Martin Šnýdr.

Ovšem pokud je představitel Jiřího Mladého, koncipienta v advokátní kanceláři, skutečně takto dobře placený, není to bez důvodu. Nejenže je velmi žádaným hercem na divadle i před kamerou, ale věnuje se také dabingu, namluvil například Axla v americkém seriálu Průměrňákovi.

I přes svou vytíženost je ale nadále pokorný a nezanedbává ani přípravu. „Na roli jsem se připravoval. Moje maminka totiž dlouho pracuje v advokátní kanceláři, takže prostředí už trochu znám,“ vysvětloval Honza a dodal: „Snažil jsem se najít lidi, kteří takto fungují, a představit si, jak bych v této práci fungoval já.“

VIDEO:  Jan Cina na narozeninách Vondráčkové: Při prvním setkání plakal!

Video
Video se připravuje ...

Cina na narozeninách Vondráčkové: Při prvním setkání plakal! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
53 fotografií