Kohoutová na Instagramu už několikrát zveřejnila fotku, na níž leží a odpočívá na posteli. „Asi se udřu,“ připisuje obvykle k takovým příspěvkům. Tentokráte se ale vytasila s poněkud jiným kalibrem. Sdílela totiž fotografii, na níž sexy brunetce čouhá zpod peřiny nahá nožka.

Ta se opírá o nahá záda muže, který má na sobě jen kalhoty, které mu navíc lehce odhalují i pozadí. Skoro to vypadá, jako by finalistka Tváře vykopávala partnera z lože. Vzhledem k tomu, že on se pobaveně usmívá, mu to ale asi moc nevadí. „Tydle rána,“ napsala stručně ke snímku herečka, která je vdaná za bývalého manžela Táni Vilhelmové (39), producenta Pavla Čecháka.

Jablko zřejmě nepadlo daleko od stromu, jelikož její maminkou je spisovatelka Irena Obermannová (55), která proslula zejména svou Tajnou knihu, v níž popisovala svůj údajný milenecký vztah s exprezidentem Václavem Havlem (†75). V románu odhalila poměrně dost ze své ložnice a Berenika teď tak trochu jde v jejích šlépějích. Jen neinformuje literární formou, nýbrž obrazem.

VIDEO:  Berenika Kohoutová: Během natáčení seriálu mě šikanovali!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Během natáčení seriálu Místo zločinu Plzeň mě šikanovali Adam Balažovič

 

Fotogalerie
43 fotografií