Ta vaše zkušenost s fanoušky je zatím jen příjemná? I když třeba na někoho narazíte večer v baru, kdy už má něco vypito? To lidem přece jen boří zábrany… 

Zatím mám opravdu jen dobré zkušenosti. A když jsem v baru a pije se, tak musím dávat pozor především sama na sebe, protože já pak zábrany nemám fakt žádný. (směje se) Vůbec se nehlídám, tancuju na stole a tak… To bude taky bezvadný, až mě teď bude poznávat mnohem víc lidí a někde večer pak uvidí tohle. (směje se) Ale měnit to asi kvůli tomu nebudu. 

Co chlapi? Snaží se vás víc balit, co jste známá, nebo mají naopak strach? 

Tak třeba na sociálních sítích strach rozhodně nemají, tam nemají bohužel ani stud. To, co mi tam občas chodí, vážně nechápu, zajímalo by mě, co to je v reálu za lidi. Nebo vlastně ani nezajímalo… Chodí mi různý nevhodný fotky a nejvíc za hranou bylo video, kde se dotyčný pán uspokojoval. To je fakt šílený. Ale na takový věci nereaguju, na to nijak reagovat nejde, nejlepší je totální ignorace. Většinu takových zpráv, když už vidím u první věty, že je to nějaké podezřelé, ani nečtu a rovnou mažu. 

Nebála jste se někdy, že si vás nějaký takový úchyl najde? 

To ani ne. I když jednou jsem trochu strach měla, měla jsem totiž takového fanouška, co chodil na každý moje představení do divadla, jenže se k tomu vždycky ještě opil, pak za mnou přišel a chtěl se fotit… Trvalo to delší dobu a nebylo to moc příjemný, několikrát ho dokonce museli vyvést, protože byl opilý fakt dost. Ale už to naštěstí ustalo. Nicméně oproti tomu, co se děje některým mým kolegům, je to jen slabej odvar, takže jsem vlastně docela v pohodě. (směje se) 

No a co chlapi v osobním kontaktu? To už asi takoví hrdinové jako online nebudou. 

No takoví naštěstí opravdu ne. (směje se) Já ale obecně nejsem žádná mucholapka na chlapy. Myslím, že v nich vzbuzuju určitý respekt. Zaprvé bych řekla, že jsem na ně hodně divoká, což se jim na jednu stranu asi líbí a přitahuje je to, ale na druhou z toho mají strach. A zadruhé jsem v komunikaci a chování takovej trochu chlap v sukni, jsem hodně na té mužské vlně, takže nade mnou často asi ani neuvažují jako nad nějakým objektem zájmu. 

Vidíte, a já na vašem blogu Sedmilhářky, který píšete s kolegyní a kamarádkou Marikou Šoposkou, četla, že jste přecitlivělá a vztahovačná. To nejsou zrovna mužské vlastnosti. 

To bohužel jsem, ale týká se to jen partnerských vztahů. Jinak taková naštěstí nejsem vůbec. To je hrozně zvláštní, co z nás ta láska dělá. Já si fakt kolikrát říkám: „Ježiši, co to děláš, proč se zas tak urážíš, vždyť taková nejsi!“ Jenže v tom partnerským vztahu je to silnější než já, často řeším nesmysly a hádám se kvůli úplným blbostem. Ale neumím si pomoct, no. 

Taky se tam píše, že se často srovnáváte s ostatními a máte z toho pak deprese… 

Jo, to se dělo, ale tyhle stavy hrozně souvisí s obdobím, ve kterým se zrovna nacházím. A podobný pocity jsem měla v době, kdy jsem neměla práci, můj diář byl na půl roku dopředu úplně prázdnej a já z toho propadala depresím. To jsem se pak srovnávala, říkala jsem si, proč ta a ta dělá to a to a proč to nedělám já, že asi nejsem tak dobrá, že bych tuhle práci možná vůbec neměla dělat… Teď mám té práce ale opravdu tolik, že mě takový myšlenky vůbec nenapadají. Prostě je to o aktuálním rozpoložení. 

Když jste tu práci neměla, neuvažovala jste, že byste vážně začala s něčím jiným? 

Jasně, uvažovala. Dokonce jsem se byla zeptat v jednom designovém obchodě kousek od domu, kde bydlím, jestli bych tam nemohla prodávat. Jenže… Nějak jsem se s tou představou nemohla smířit. Navíc, když je člověk byť jen trochu známý, už si říká, co by na to lidi řekli, že takhle zklamal, že to nezvládl. Oni by asi neřekli nic, spousta mých kolegů si přivydělává nějakou podobnou prací a nic na tom není, ale já to tak prostě vnímala. Strašně se těším, až jednou dospěju do fáze, že tyhle věci budu moct házet úplně za hlavu! 

Umíte šetřit? Abyste měla rezervu právě na taková období, kdy ta práce není? 

Umím, když mám peníze. (směje se) Když slušně vydělávám, tak si něco ušetřit zvládnu, nerozházím všechno bez rozmyslu. Ale když není práce, logicky nejsou peníze a to se pak šetří těžko. 

Za co utrácíte, když ty peníze máte? 

Já jsem typický kavárenský povaleč. Takže peníze nechávám v kavárnách, taky hodně utrácím za dobrý jídlo. No a celkově za sebe. Třeba za masáže, ty si neodepřu nikdy, chodím pravidelně. Někdo má třeba z takových výdajů výčitky, ale to já ne, to si vždycky v pohodě obhájím. Já se mám totiž dost ráda! (směje se)

VIDEO: Sedmilhářky Kohoutová s Šoposká parodují Olivii Žižkovou a její song proti uprchlíkům! 

Video
Video se připravuje ...

Sedmilhářky Kohoutová s Šoposká parodují Olivii Žižkovou a její song proti uprchlíkům! Sedmilhářky

Fotogalerie
19 fotografií