Jelikož se v pražském obchodním centru Flora otevíralo nové klenotnictví, mnoho známých dam si přišlo zkontrolovat sortiment třpytivých šperků. Například modelky Veronika Kašáková (27), Lucie Kovandová (23), zpěvačka Karolína Krézlová (30) či herečky Henrieta Hornáčková (33), Patricie Solaříková (28), Kristýna Janáčková (36) či Eva Čížkovská (52). Neodolala ani moderátorka Novy Němcová.

Snad se chtěla jen pokochat, možná se ale už porozhlíží po prstýnku, který by si přála dostat od partnera Mirka. I když totiž nejsou svoji, letos se šťastnému páru narodila krásná holčička Malvínka. Ta přišla na svět 27. září, a tak minulý týden dovršila teprve první měsíc života.

Půvabná rosnička ji teď poprvé na chvilku opustila a odskočila si na akci. „Máma jde ven,“ napsala anglicky na Instagram k fotce svých nohou. Na snímku je ještě patrné, že moderátorka má po porodu ještě trochu vystouplé bříško. „Už si vidíte na nohy,“ utahoval si z ní někdo v komentářích.

Sama Katka se asi také ještě necítila zcela ve formě, jelikož si k bílým kalhotám a zářivým botám oblékla poměrně volnou halenu zelené barvy. Outfit pak ještě doplnila doslova obří šálou, kterou si na sobě rozložila tak, že jí látka všechny problémové partie zakryla. Přitom se nemá vůbec za co stydět a nic by ani ukrývat nemusela. Stejně jako Vlastina Svátková (35), která na Instagramu zveřejnila svou nepřikrášlenou fotku čtyři měsíce po porodu.

VIDEO: Kateřina Němcová prozradila, jak to bylo s baby boomem na Nově.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná rosnička Kateřina Němcová: Co se stalo na Nově, že jsme všechny těhotné? David Turek

 

Fotogalerie
66 fotografií