Lucie se už těší na narození svého prvního potomka. Své těhotenství se ale snaží brát jako přirozený proces, který ji nemá nikterak omezovat. To už jí tak trochu nevyšlo, když se kvůli rostoucímu bříšku rozhodla v pátém měsíci skončit s uváděním Diváckých zpráv na Primě.

„Bohužel nemám to štěstí jako kolegyně Sandra Parmová, která moderovala Odpolední zprávy do osmého měsíce a vypadala skvěle. Já už teď přibírám a za chvíli budu chodit asi jen v předklonu, jak mi snad od prvního týdne rostou prsa,“ řekla tehdy pro Blesk.cz.

Jinak ale Šilhánová dělala, co mohla, aby jí požehnaný stav nepřekážel v ostatních činnostech. V rádiu tak dál působí coby třetina moderátorského tria z Ranní show Evropy 2, pravidelně cvičí a s partnerem si dopřáli i poměrně dobrodružnou dovolenou. Během ní zvládli výšlap v horách i vodní sporty.

Právě paddleboardingem (prkno na vodě ovládané pomocí dlouhého pádla) si nastávající maminka tehdy pořádně zavařila na Instagramu. Kdekdo se tam do ní opřel a vyčítal jí, že ohrozila své miminko. Brunetka se ovšem ohradila s tím, že ví, co dělá. Teď navíc zveřejnila další snímek, kterým by mohla mnohé rozhořčit. Vychutnává si totiž na něm sklenku bílého vína, ačkoliv se v těhotenství nedoporučuje pít alkohol, který může mít špatný vliv na vývoj plodu.

„Tak až v sedmém měsíci přišla chuť na víno. Už jsem se bála, že jsem nemocná a ne těhotná,“ svěřila se bývalá moderátorka Divošek. „Láhev si nedám jako zamlada. Skleničku jo,“ dodala na vysvětlenou. Jistě čekala, že se do ní matky v komentářích pustí, zatím se ale dočkala spíše milé odezvy a častých přiznání maminek, že si i ony v těhotenství alkohol jen v malém množství dopřály.

VIDEO: Lucie v pořadu Markéta dráží celebrity

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií