Nelly je známý americký herec, rapper a zpěvák. Za svou muziku dokonce získal tři ceny Grammy. Teď ovšem čelí pozornosti, která není pozitivní ani v nejmenším. Na rapperovu hlavu totiž dopadlo velmi závažné obvinění, podle kterého měl znásilnit mladou dívku. 

Podle serveru TMZ.com mělo ke znásilnění nejmenované mladé ženy dojít během hudebníkova turné v jeho autobusu, který byl v té době zaparkovaný na parkovišti u prodejny Walmart ve Washingtonu v sobotu nad ránem kolem tři čtvrtě na čtyři. Už v sedm ráno byl hudebník zatčen, krátce nato ho ovšem opět propustili kvůli nadále trvajícímu vyšetřování. V sobotu večer už Nelly zase koncertoval. 

Nellyho právník vinu svého klienta rozhodně popírá. Podle něj je obvinění vylhané a zakládá se pouze na závisti a touze se na rapperově slávě zviditelnit. „Jsem si jistý, že jakmile budou tato obvinění důkladně přezkoumána, nedojde k žádnému trestu. Nelly je připraven využít všechny právní cesty, aby napravil škody způsobené tímto očividně nepravdivým obviněním,“ vyjádřil se advokát. 

K životnímu stylu spojenému s určitou rapovou muzikou podle některých jedinců porušování zákonů patří. Pokud by se obvinění prokázalo jako pravdivé, nebyl by bohužel Nelly prvním mezi svými kolegy. Nedávno čelil dvěma podobným obviněním také rapper Mystikal nebo DVC, který si za únos a brutální znásilnění odpykává 23 let. 

VIDEO: Znásilnění je jeden z nejhorších zločinů. Tato znásilněná a zbitá dívka se na českých hranicích objevila v roce 1945. Video je mementem temných časů.

Video
Video se připravuje ...

Znásilněná a zbitá dívka na českých hranicích. Video z roku 1945 je mementem temných časů facebook.com/Lost-German-Girl-LGG

Fotogalerie
14 fotografií