Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Rodiče chlapce (5), který se topil v aquaparku: Vytáhli ho bez života, doufáme, že bude bojovat

Rodiče chlapce (5), který se topil v aquaparku: Vytáhli ho bez života, doufáme, že bude bojovat.
Rodiče chlapce (5), který se topil v aquaparku: Vytáhli ho bez života, doufáme, že bude bojovat.  (Autor: FTV Prima)
Autor: aba - 
24. července 2017
21:00

Minulou středu se v teplickém aquaparku skoro utopil teprve pětiletý chlapec. Z vody ho vytáhl jen o něco málo starší kluk. Dítě teď bojuje o život v nemocnici, kde ho lékaři udržují v umělém spánku.

Chlapec je ve vážném stavu v nemocnici, kam byl z aquaparku převezen. Podle informací TV Prima ho lékaři udržují v umělém spánku. Rodiče chlapce ale věří, že bude bojovat dál. „Věříme, že nepřestane bojovat,“ řekli svorně oba.

K neštěstí došlo minulou středu. Chlapec měl být u bazénu s příbuznými, a jak uvedl jeho otec, mělo k tragédii dojít během několika minut, během kterých si dospělý odskočil koupit pití. Chlapec byl ve vodě bezvládný několik minut a zachránil ho jen o několik let starší kluk, který ho z vody vytáhl.

„On ho vytáhl bez života,“ popisuje maminka skoro utonulého chlapce. „Myslíme si, že byl tak pět minut pod vodou. Moc děkujeme tomu klukovi, který ho vytáhl,“ vzkazuje tatínek.

Záchranáři museli chlapce resuscitovat, a jak dlouho byl opravdu pod vodou, se neví. Jeho stav bude jasnější, až se chlapec probere. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání