Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena s okultním gangem umučila expřítele. Musel si sníst varlata a sežrala ho zvěř

Autor: pet - 
5. května 2017
20:30

Británií otřásla brutální vražda právníka. Okultní gang ho mučil, vyrazil mu zuby dlátem a kladivem, odřízl mu šourek a donutil ho sníst vlastní varlata. Pak ho pohodil ve spacím pytli do křoví, kde ho sežrala zvěř. Právník prý dobře neplnil své povinnosti vůči svému klientovi. Informoval o tom deník RT.

Jimmy Prout byl donucen sníst svá vlastní varlata ještě předtím, než mu byly zuby vyraženy kladívkem a dlátem. Jeho mrtvé tělo bylo pak odhozeno na pustinu, kde bylo sežráno divokou zvěří. Tento hororový scénář si nedávno vyslechl soud v New Castlu v Británii.

Otec dvou dětí Jimmy (45) byl vystaven několik měsíců útokům „Temného věku“, zvláštního gangu čtyř lidí, kteří provozovali magické rituály. Ty prý nazývali „kulturním rozměrem“.

Komplic expřítelkyně

Členové Temného věku, bývalá přítelkyně Ann Corbettová (26), Zahid Zaman (43), Myra Woodová (50) a Kay Rayworthová (56) vraždu Jimmyho popřeli. Za vším podle nich stojí zhoršující se soudnictví a jiná relevance spravedlnosti. Tyto různé neshody a soudní šarvátky se staly sérií negativních událostí v roce 2015, které vytvořily mezi Proutem a gangem napětí. To vedlo k řadě vážných útoků na jeho osobu. 

VIDEO: Dealer drog byl strašlivě mučen v Doněcku. Jen pro silné povahy!

Video  Děsivé mučení drogového dealera v Doněcku. Jen pro silné povahy!  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Jimmy Prout nemohl takové mučení přežít a podlehl svým zraněním. Gang pak jeho tělo zabalil do spacího pytle, který pohodil v únoru loňského roku do křoví, aby to vypadalo, jako kdyby zemřel nějaký chlap, který spal pod širákem. Podle zjištění soudu se však mrtvé tělo začalo po několika dnech rozkládat a šířit pach. Ten přilákal divoká zvířata, která se do těla pustila. Z Jimmyho posléze zbyla necelá polovina.

Gang předstíral, že pomáhá vyšetřování a snaží se hledat Prouta. Ve skutečnosti se ale snažil zakrýt své stopy. Například tím, že si smazal svůj bankovní účet, aby byl méně dohledatelný.

Dláto i varlata

Později prokurátor Paul Greaney, QC, řekl, že Prout byl umučen. Jedna z obviněných pak u soudu prohlásila, že veškeré jednání bylo naprosto opodstatněné. Jednoho dne se objevil Zaman, který byl uživatelem invalidního vozíku a obětí autonehody. Nabyl přesvědčení, že Corbettin bratr Ivan pak využil této situace a ukradl mu plno osobních věcí. Najmul si tedy právníka Jimmyho, který však podle něj nedělal dost, aby mu pomohl získat chybějící věci zpět.

Pravděpodobně kvůli těmto událostem ostatní členové skupiny začali Jimmyho zneužívat. Byl několikrát napaden a to i včetně dnů před jeho smrtí.

Útoky se často týkaly hrozných zranění a často byly spojovány s ponižováním. Při jedné příležitosti byl šourek Jimmyho Prouta otevřen a jeho varlata byla odstraněna; pak je byl nucen sníst. A při jiné příležitosti mu třeba vyrazili zuby dlátem a kladivem.

Policii pak Zaman volal 25. března. Potvrdil, že na něj Corbett zaútočil a že zabil Prouta. Doznal se, že ho chtěl i předhodit vlkům. Zaman byl posléze popsán jako pomstychtivý člověk, který za každou cenu chce získat své věci zpět. Důstojníci prohledali i majetek v North Tyneside, kde Zaman, Rayworthová a Woodová tvrdili, že mají schované dopisy napsané Corbettem, kde se přiznává k vraždě.

Prout byl šestý z osmi dětí a žil jednoduchý život. Měl dvě děti a mezi lidmi byl oblíbený. Soud trvá už šest neděl a stále pokračuje. Podle komise bylo lhaní celého gangu jen jedním velkým divadlem.

gorilka ( 5. května 2017 23:07 )

Jsem jednoznačně za biblické " Oko za oko, zub za zub, ruku za ruku..." Jsem pro znovu zavedení trestu smrti, páč tyto a jiné zrůdy, si jiný trest, než trest smrti nezaslouží!

Paja_6681 ( 5. května 2017 21:07 )

Panebože, co to je za zrůdy..to snad ani nemůžou být lidé. Mrzí mě, že jsem to četla, chudák, nikdo si nezaslouží něco takového. Velká škoda, že skončí v kriminálu a nedostane se jim stejného trestu, jako si připravili pro tohohle nebožáka. Kdyby bylo zaručeno, že se každému oplatí stejnou mincí, tak by si leckdo lecjaký krutý čin ze strachu z následků třeba i rozmyslel..ale takhle? Pár let, i kdyby pár desítek let v kriminálu? Co to je za trest?! Hnus. Slušnému člověku se už jenom z toho čtení dělá zle od žaludku, natož to někomu udělat. Ach jo, kam to spějeme jako lidi, chováme se hůř než zvířata..vždyť není nic posvátnější než je život sám...ať je to zvíře, člověk, rostlina. Nikdo život neumí vrátit, tak jak ho může dobrovolně někomu vzít. Smutné.

Zobrazit celou diskusi