Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Prostitutka s přítelem podvedli seniora! Drželi ho ve sklepě a mučili

Autor: haj - 
30. dubna 2017
22:01

Jedna vlhká matrace a polštář, všude na zdech plesnivé skvrny. V takových hrozných podmínkách byl v malém a stísněném sklepě uvězněn senior, zatímco ho terorizovala a obírala o peníze prostitutka se svým žárlivým přítelem.

Povedený páreček Susan Garside (53) a Anthony Miller (53) z Merseyside využili důvěry důchodce, který je považoval za své přátele. Věřili také, že muž nepůjde na policii, jelikož se bude příliš stydět za to, že hledal společnici na sex.

Zaujal ho zřejmě právě inzerát Garside, na internetu používající pseudonym Summer Blackvelvet. Popis na jejích profilech na mnohých webových stránkách zajišťujících eskortní služby ji označoval jako „zralou dámu s mnoha erotickými talenty“, která se navíc nebrání ani nechráněnému sexu.

Jenže místo vášnivé noci zažil senior asi ty nejhorší chvíle v životě. Susan ho spolu se svým expřítelem Millerem prodala brutálním lupičům. Ti pak muže loni v listopadu zamkli na tři hodiny v malém sklepě, zavázali mu oči, dali mu roubík do pusy a svázali mu ruce i nohy. Kromě toho mu vyhrožovali s nožem v ruce.

Než ho pustili, stačili z jeho bankovních účtů vybrat 250 liber, tedy v přepočtu téměř 8 tisíc Kč. Důchodce ovšem přece jen policii vše nahlásil a párek zločinců se kvůli tomu v úterý ocitl před soudem v Liverpoolu, který je odsoudil na 15 let ve vězení.

VIDEO: Prostitutka se nemusí vyplatit ani v případě, že k sexu skutečně dojde. Například když dotyčná šíří HIV tak, jako v případě lehké ženy z Hradce Králové.

 

Zobrazit celou diskusi