Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fritzl stále věří, že se dostane z vězení a půjde rybařit. Za znásilňování a incest dostal doživotí

Autor: shp - 
10. dubna 2017
20:55

Bude vzpurný do doby, než vydechne naposledy. Rakouský despota Josef Fritzl (82), který 24 let věznil ve sklepě vlastní dceru Elizabeth (51) a zplodil s ní sedm dětí, dostal za své hrůzné činy doživotí. Podle svého právníka je však stále přesvědčený, že se jednou dostane z vězení a bude si dál žít svůj život.

Zarážející informace ze života lidského monstra přinesl v novém dokumentu Josef Fritzl: Co bude dál TV stanice Channel 5 britský reportér a žurnalista Mark Perry, který žije již přes 50 let v Rakousku. „Fritzl je stále samozřejmě ve vězení a sní o tom, že z něj jednou vyjde svobodný,“ řekl Perry.

To je přesně to, co mi jeho právník řekl. Myslí si, že jednoho dne vyjde z vězení svobodný, půjde rybařit a bude si dál žít svůj život,“ dodal Perry. S Fritzlem se žurnalista pracující pro největší rakouské noviny Kronen Zeitung setkal dvakrát v životě. Poprvé, když Fritzl dceru uvěznil.

Když jí bylo pouhých 18 let, zavřel ji ve sklepě, kde ji opakovaně znásilňoval. Policii a manželce tvrdil, že utekla k sektě. Dokonce ji donutil napsat dopis, ve kterém vysvětlila své údajné kroky. Podruhé se Perry setkal s Fritzlem u soudu, který ho za jeho zvěrstva, která vyplula na povrch v roce 2008, poslal na doživotí do vězení.

Fritzl byl shledán vinným z vraždy dítěte, incestu a 3000 případů znásilnění vlastní dcery. Perry popsal Fritzla jako extrémně chladnokrevného a sebestředného. „Měl chladné oči, které probodávaly pohledem. Žádné výčitky, žádný soucit pro nikoho na světě kromě sebe. Žádné slzy. Nic,“ uzavřel novinář.

Video  Muž se pokusil unést dítě z autobusu MHD v Košicích.  - KR PZ Košice
Video se připravuje ...

hejhej ( 10. dubna 2017 22:27 )

Odporná zrůda, úchyl, hovado nemá právo žít mezi lidmi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání