Kvůli jednomu vystoupení v každém kole Tváře tráví soutěžící hodiny v maskérně. A aby ušetřili práci maskérskému týmu, musejí si kolikrát s proměnou pomoct i sami.

„Když jde o holení tváře, soutěžící to musejí zvládnout a zvládají hravě sami. Pokud jde o proměnu muže v ženu a musí se oholit celé tělo, pomáhají jim maskérky. Tak tomu bylo například v případě Milana Peroutky, když se připravoval na Amy Winehouse,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj ze zákulisí.

Soutěžící také v maskérně zažívají šoky. Ve čtvrtém kole kvůli paruce nevěřil vlastním očím Aleš Háma (43) alias Bob Idol. Martha Issová (35), jež ztvárnila zpěváka Limahla, byla pro změnu v šoku z obrovského obočí, které měla jako bývalý sovětský vůdce Brežněv. Vítěz čtvrtého kola Peroutka, který se proměnil v britského zpěváka Miku, musel dokonce dlouho sedět přikovaný k židli, když mu kulmovali paruku.

„Věděla jsem, že to je náročné. Byly už stovky, možná tisíce momentů, co mě překvapily. Ale prožívám i čisté štěstí, jako když jsem se vrátila ze školy a zpívala jsem podle gramofonu. Je to ten stejný šťastný pocit,“ přiznala Blesku smíšené pocity Martha Issová (35).

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

V koho se promění příště?

Ondřej Ruml

George Michael
Adéla Gondíková

Falco

Martha Issová  Duffy 
 Martin Dejdar Billy Mack 
Aleš Háma  Petr Kotvald 
Tatiana Vilhelmová  Sex Pistols 
Markéta Konvičková  Christina Aguilera 
Milan Peroutka  Eric Clapton 


Adéla Gondíková jako Kylie Minogue:

Fotogalerie
116 fotografií