Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Unesená Andrea (34) je nezvěstná už dva měsíce: Děti na ni čekají a policie nemá žádné stopy

Autor: aba - 
21. února 2017
20:58

Už dva měsíce žije Slovensko případem unesené Andreji Vlčkové, která beze stopy zmizela poté, co odvedla mladšího synka do školky. Do auta ji tu měli násilím nacpat dva muži.

Po Andree se slehla zem. Třináctého prosince loňského roku byla odvést svého mladšího syna do školky ve slovenském Hlohovci a od té doby ji nikdo neviděl. Podle svědků ji přímo před školkou měli do auta nacpat dva muži. Andrea ještě stihla zavolat příteli, že ji někdo unáší, ale to bylo naposledy, kdy o sobě dala vědět.

Její telefon se našel pohozený na poli za městem a z únosu byl podezřelý její exmanžel Miroslav Vlček, biologický otec dvou chlapců (5 a 11), které má s Andreou. Vlček dříve seděl ve vězení za ekonomickou trestnou činnost. Odtamtud měl také Andreu obviňovat, že mu rozprodala majetek, a vyhrožovat jí.

Policie po něm po únosu ženy pátrala a nakonec ho našla v chatové oblasti na Oravě. Miroslav svou vinu popírá, soudce ho ale i přesto poslal do vazby. O svoje děti nejeví zájem, za celou dobu jim prý ani nenapsal.

Rodina Andreji její zmizení těžce nese, zvláště její dvě děti jsou smutné a zmatené. „Celý život se nám obrátil naruby. Vánoce jsme strávili bez ní, její syn oslavil páté narozeniny. Děti se stále ptají, kde je maminka. Tomu mladšímu říkáme, že šla do práce a že se vrátí domů, tak na ni pořád čeká. Ten starší už vnímá, co se děje, a nese to velmi špatně,“ říká o stavu rodiny babička dětí.

Její přítel David je zoufalý a hledal ji už všude. „Nespím, pořád přemýšlím nad tím, kde může moje milovaná Andrea být. Už nevím, kde ji máme hledat. Kdyby alespoň někdo řekl, ve kterém je městě, tak ho obrátím vzhůru nohama, abych ji našel. Takhle ale už opravdu nevím,“ zoufá si David. 

Policie na případu intenzivně pracuje, zatím ale žádné vodítko k tomu, kde by mohla Andrea být, nemá. Její rodina a blízcí ale stále věří, že ženu najdou živou a zdravou.

jezibababa ( 22. února 2017 06:51 )

Redaktoři, dejte si do Googlu "skloňování jména Andrea."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání