Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Únos krásné Andrey (35): Zaplatil si manžel únosce v kšiltovce?

Autor: shp - 
5. ledna 2017
13:59

V případu nezvěstné Andrey Vlčekové (35) ze slovenského Hlohovce, kterou měl někdo unést, se objevil další muž. I když je z jejího únosu podezřelý exmanžel Marián Vlček, může za jejím zmizením stát tajuplný muž v kšiltovce. Toho se podařilo vyfotit nedaleko školky, odkud měla být Andrea násilím odvlečena pryč.

Snímek dalšího podezřelého získala televize Markíza. Svědkové ho viděli v tmavé větrovce, zelených kalhotách a kšiltovce v okolí mateřské školy 7. prosince, šest dní před zmizením maminky dvou malých dětí. Celostátní pátrání po ženě, která je nezvěstná od 13. prosince, tak nabírá zcela nový směr.

Hlavním podezřelým v případě je exmanžel unesené Marián Vlček, kterého elitní jednotka zadržela v penzionu na Oravě týden po zmizení Andrey. Miroslav je obviněný ze spáchání zločinu omezování osobní svobody formou zúčastnění. Znamená to, že za zmizením bývalé manželky má stát právě on. Vlček to však popírá.

Že by muži v kšiltovce zaplatil za únos? Z předcházející vazby, do níž se dostal za podvody, se dostal ven 2. listopadu minulého roku. Mnozí tvrdí, že nebýt toho, že se Vlček dostal ven na kauci, mohla být jeho exmanželka stále doma s malými syny. Soud však jakékoliv pochybení odmítá.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání